Националният отбор по футбол на Нова Зеландия може да смени прозвището си. Футболистите от островната държава са известни като "All Whites" (б.р. - изцяло белите), прозвище, което е огледално на това на култовия национален тим по ръгби на страната ("All Blacks").

Причината за обмислянето на подобна възможност е позната до болка в последно време - става дума за расово подразбиране. Макар от местната федерация да не оповестяват нищо официално, стана ясно, че те гледат доста сериозно на възможността за промяна на прякора на своите футболисти.

Прозвището на новозеландските футболисти дебютира по време на квалификациите за Мондиал 1982, когато за първи път страната играе с изцяло бяла екипировка.

До онзи момент екипите се състоят най-вече от черни къси панталони, бели фланелки и бели чорапи, но в един момент се стига до промяната и така футболистите стават "изцяло белите" - както колегите си от ръгби отбора, които са познати с изцяло черната си екипировка.

Няколко професионални спортни отбора в САЩ вече смениха имената си под натиска на обществеото, а в Нова Зеландия също имаше нещо подобно - базираният в Крайстчърч ръгби отбор с прозвището "Кръстоносците" бе принуден да промени емблемата си, която изобразяваше рицар с меч. Това се случи заради препратката към Средновековието и религиозните кръстоносни походи.