Изпълнителният директор Павел Колев коментира ситуацията в Левски в едно от редките си интервюта, откакто се зае с поста в клуба.

На детски турнир в Благоевград Колев заяви, че в момента титлата не е основен приоритет за "сините" и че може да има нови попълнения.

"Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. В исторически план Левски няма друга цел освен да стане шампион. Моментното състояние на отбора и позицията му в класирането на практиката не се обсъждат нито в съблекалнята, нито в левскарската общност по простата причина, че клубът има други приоритети.

За нас, като ново ръководство, е важно отборът на играе добре и хората да го харесват. Как обаче ще завърши в първенството ще видим накрая. Следващата седмица може и да има нови попълнения, но не е сигурно. Отборът е готов, като се надявам да го покаже и на терена.

Също така се надявам колкото се може повече зрители да го подкрепят на стадиона, защото за мен синегрията отбор и публика трябва да е на съвсем друго ниво. Разчитам изключително много на подкрепата на феновете, като имам усещане, че нещата тръгват по нов път. Именно поради това съм зареден с позитивна енергия и желание за работа.

Има доста какво да се случи, но с помощта на моите колеги и на цялата левскарска общност. Искам да подчертая цялата левскарска общност, защото съм убеден, че много хора са готови да помогнат с каквото могат. Така нещата ще се случат".