Големият Христо Стоичков ще направи уникален жест за феновете в пет български града, като ще им предостави оригиналната "Златна топка" за персонална снимка.

Единственият българин, печелил най-ценния футболен приз, ще го занесе в София, Пловдив, Ямбол, Бургас и Варна, където ще раздаде автографи върху официалната си биография "Историята", написана в съавторство с Владимир Памуков.

По време на срещата със запалянковците, като екстра към парафа, всеки един ще има страхотната възможност да прегърне трофея и да си направи снимка с него.

Камата, който е един от най-сериозните "нападатели" в състава на огромната медия "Унивижън" в Централна и Северна Америка, идва в България на 11 декември, а турът стартира на 12 декември (сряда) в София.

Първата среща е в същия ден от 16,30 часа, в Зала 6 на НДК.

На следващия ден Стоичков, "Златната топка" и книгата ще гостуват в Пловдив, в хотел "Тримонциум", а на 15-ти декември събитието ще е в Ямбол (зала "Диана").

Ден по-късно визитата ще продължи в Бургас (хотел "Приморец"), а последната дестинация от тура ще е Варна на 18-ти декември.