Грандиозният трансфер на Лионел Меси вече е факт, след като самият играч е в Париж, а ПСЖ публикува видео, намекващо за подписан договор с аржентиснкия гений.

В последните дни около Меси се разигра истинска драма, след като стана ясно, че той няма как да продължи кариерата си в Барселона и за първи път в професионалния си път, ще трябва да облече друг екип.

От ден 1 фаворит за подписа му бе ПСЖ, като в крайна сметка трансферът е факт. Твърди се, че той ще получава по 35 милиона евро на сезон за двете години, които по план трябва да прекара във френската столица.

34-годишният Меси бе заснет на летището в Барселона заедно със съпругата си Антонела и трите им деца - Тиаго, Матео и Чиро. След това Антонела публикува снимка от частния самолет по време на полета, ставайки ясно, че са се насочили към Франция.

Драмата продължи малко по-късно, когато Меси бе заснет и в Париж, където за кратко събралото се множество фенове го видя, а той им помаха. Видимо в добро настроение и с тениска, на която символично пишеше "Paris".

От парижкия клуб публикуваха загадачен клип за нов трансфер, в който на всички бе ясно кой е привлеченият футболист. На видеото личат шестте "златни топки", като на няколко пъти се появява и аржентинския флаг.

Очевидно вече има подпис под предложения договор, а Лионел Меси ще заиграе във френската Лига 1.