Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заплаши играчите си, че няма повече да търпи лековато отношение и недостатъчно себераздаване.

"Червените дяволи" загубиха гостуването си на Евертън с катастрофалното 0:4 и норвежецът се извини на феновете, като заяви, че такова представяне е обидно за клуб като Юнайтед.

На въпрос дали играчите му са достатъчно заинтересовани, Солскяр отвърна: "Не знам, питайте ги, аз вече ги попитах. Отговорът няма да ви го дам аз, но ако искаш да играеш за този клуб, трябва да значи повече за теб".

Юнайтед загуби шест от последните си осем мача, но норвежецът получи подкрепа от феновете след края на мача с "карамелите".

"Трябваше да се извиним на феновете, защото бяха страхотни. Такова представяне не е достатъчно за Манчестър Юнайтед от моя страна и от играчите.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/35-54571/023100

Предадохме феновете, както и клуба. Трудно се описва представянето, защото бе ужасно. Победиха ни във всички отношения - със себераздаването, което добавяш към таланта.

Няма място за криене на игрището. В 85-та минута отправихме първи точен удар. Не е изненада, че Евертън са бягали повече от нас.

Искам моят отбор да работи най-здраво в цялата лига. Така беше при Сър Алекс. Какъвто и талант да имаш, бягаш повече от всички останали и така влияеш на съотборниците си.

Ще бъда успешен в Манчестър Юнайтед, но някои от играчите няма да са част от това. Няма да променяме целия състав, а стъпка по стъпка", сподели разочарованият мениджър.