Христо Стоичков ще поздрави цяла България по неочакван и необикновен начин. Кавалерът на "Златната топка" влезе в ново амплоа и записа песен заедно с братя Аргирови и Тони Димитрова. Името на творбата е "Любов поне", а промоцията й - ден след 36-ата годишнина от сватбата на Стоичков със съпругата му Мариана.

Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота. Иван Тенев е автор на текста, а за музика се погрижи Благовест Аргиров.

Аранжиментът направи Ангел Дюлгеров. Идеята беше прегърната от БГ Радио. На 8 февруари точно в 8,08 часа България ще чуе първото изпълнение. В чест на рожденика на всеки час след това в ефира на БГ Радио ще върви "Любов поне".

Специален ден е избран и за видеопремиерата на песента. Тя ще бъде на 14 февруари - деня на влюбените.

Стоичков е много близък от години с братя Аргирови и Тони Димитрова. Неведнъж те са присъствали на събития, свързани с представянето на неговата "История", издадена от Софтпрес, както и на отваряне на магазини на неговия бранд H8S.

За рождения си ден Стоичков ще гостува в Банско, където на в центъра на Бъндеришка поляна ще дава автографи на книги между 14:30 и 17 ч.