Бъдещето на Луис Суарес е доста неясно. То по всяка вероятност не е свързано с Барселона, а двата спрягани варианта пред него са Атлетико (Мадрид) и Ювентус.

Сделка с "бианконерите" обаче едва ли ще има, защото от Юве искаха да подпишат със Суарес като италиански гражданин, а не като уругваец заради квотите на играчи извън ЕС.

Той обаче изглежда няма да получи италиански паспорт, като дори стана обект на разследване от местната полиция. Оказа се, че Суарес е уредил изпита си за получаване на италианско гражданство.

Полицията разкри, че резултатите от изпита му са били предварително договорени, като също така нападателят е бил запознат и с въпросите.

Резултатите му от университета в Перуджа веднага са предизвикали съмение, защото познанията на Суарес по италиански са абсолютно базови. Той може да се справи с обикновен разговор на улицата, но не и да спряга глаголи и да напише отлична тема.

"По време на разследване свързано с университета в Перуджа, е открита нередност около изпита по италиански езин на Луис Суарес, проведен на 17 септември 2020 г.

От разследването стана ясно, че темите на изпита са били предварително съгласувани с кандидата. Оценката му също така е била предварително направена.

По време на онлайн уроците, преподавателите са преценили, че той има ограничени познания по италиански, което е предизвикало съменията", обявиха от полицията.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos