Ето съобщението, публикувано без редакторска намеса:

Съобщение от Сектор Б обединени фракции и привърженици:

На 29 април, обединени и единни както никога досега, с пламък в очите и огън в душата, с лъвски рев и нито капка страх, заставаме рамо до рамо в битката и подкрепяме Левски от първата до последната секунда!

Когато единственото, за което ти остане да се бориш, са честта и името ти, значи си изправен пред най-важната си битка! На 29 април всеки, който носи татуирано от раждането си "Л" на сърцето, всеки, за когото Левски е доброволно избраният път в живота, път, който се следва честно, безкористно, всеотдайно и докрай, трябва да дойде и да помогне на Левски!

Грях да е на всеки, който остави Левски в най-трудния му момент! Грях да е на всеки, който заради личното си его, амбиции или разбирания, предаде идеята и братята си! Ако се гордееш с великите победи, не се крий след загубите!

Нашата сила винаги е била в любовта и предаността! И ще браним Левски на всяка цена! Винаги и каквото и да ни струва! Ние не избуяваме из под буренаците след 2 евтини победи и боклукджийска кофа с обещания. Ние не подкрепяме и не обичаме нашия отбор заради тенекиената купа в края на годината. Ние не си купуваме фланелката заради трите звезди над емблемата, а за да облечем Л-то върху сърцата си! На 29 април всички обличаме Л-то върху сърцата си, отиваме, размазваме и унижаваме насред София червената пасмина с петолъчки и директиви вместо мозък в главата!

По независещи от нас причини, отново ние единствени останахме да браним името и честта на Левски! Играчи и ръководители отново ни предадоха. Но ние отново им даваме шанс. Малкият голям лъв Пламен Илиев, новият капитан на Левски, ще изведе отбора! От играчите искаме да горят на терена, да налитат, хапят и реват като лъвове! Искаме за 90 минути да живеят и да се борят за Левски така, както ние живеем и се борим всеки ден! Левскари, елате и подкрепете Левски! Може да не вярвате, да се съмнявате или дори да не подозирате, но вие (ние) сме най-големият капитал на този отбор! Най-ценното нещо! Най-голямата чест!

Елате да запишем заедно имената си в безсмъртието, което осигурява единствено историята… В страниците на книгите за една 100-годишна религия! На 29 април е големият ни изпит! Преминем ли и него, значи този сезон сме постигнали всичко. И над нас остана само небето… На 29 април решили сме вече! И вие решете! Или сте с нас и народа, или ви пращаме при черните души!

Левски докрай!