Португалецът в последно време е поставен под натиск от страна на запалянковците и пресата заради сравнително посредствените резултати на "белия балет". След 14 кръга Реал заема трето място във временното класиране и изостава на 11 точки от лидера Барселона.

Според изданието, двете страни вече са се договорили да прекратят сътрудничеството си след 30 юни 2013 г.

Президентът на "Кралския клуб" Флорентино Перес е на мнение, че треньорът няма какво повече да даде на клуба. Перес също така смята, че изявленията на Моуриньо в пресата са "самоубийствени" за бившия мениджър на Челси.

"Специалния" оглави Реал Мадрид преди началото на сезон 2010/2011 и спечели три трофея с тима - Примера дивисион (2012), Кралската купа на Испания (2011) и Суперкупата на страната (2012).

Слухове за оттеглянето на Моуриньо не се появяват за първи път в местните медии тази година, припомня БГНЕС.

Ръководството на Пари Сен Жермен вече е направило контакт с наставника на Реал Мадрид Жозе Моуриньо за треньорския пост в парижкия клуб, съобщава френската преса.

Въпреки огромните инвестиции на катарските собственици през лятото, отборът на ПСЖ се представя неубедително в шампионата на Лига 1 и се смъкна до четвъртото място в класирането след загубата от Ница в събота. Босовете на клуба вече са решили да се разделят със сегашния наставник Карло Анчелоти и искат Моуриньо да го замести.

L`Equipe: ПСЖ стартира преговорите с Гуардиола

Фъргюсън: Моуриньо е надуто к***ле