"Има няколко варианта, вие решете кой да изберем", обърна се Гриша Ганчев към феновете на събранието на клуба.

"Единият вариант е новото дружество, което регистрирахме, да стане правоприемник на старото, на всички титли, купи, медали, марката. Другият вариант е да се купи лиценз на отбор от "А" група. Ако трябва ще направим референдум сред "армейската" общност. Което мнение надделее, това ще направим. Глас народен, глас Божи", каза Гриша Ганчев и добави, че твърдо се обяви срещу започване от окръжните групи.

Повече от 3000 души заеха места в сектор "А" на стадион Българска армия. На масата до Гриша Ганчев застанаха легендите на клуба Димитър Пенев, Димитър Якимов, Любослав Пенев, спортният директор Пламен Марков, журналистите Георги Атанасов, Светла Петрова и Георги Коритаров, бизнесменът Стойне Манолов, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, а водещ на мероприятието бе Ники Кънчев.

"Време е да дойдат таралежите в Борисовата градина, за да премахнат змиите. ЦСКА има много силни врагове, но е грозно, когато враговете са и вътрешни, и външни. Ние ще им отговорим с любов, с враговете се разправяме на зеления терен", каза още Ганчев, цитиран от БТА.

Гриша Ганчев чака среща с Борислав Михайлов