Тодор Батков и Димитър Борисов ще седнат рамо до рамо заради новата среща с премиера Бойко Борисов. Двамата, колегите им Николай Гигов - Локо (Сф) и Венци Стефанов - Славия ще обявят исканията си до министър-председателя. Четворката е упълномощена да говори и от името на Академик.

Голямата болка на софиянци е базата. Столичани имат проект още за отчисленията от онлайн залози и тв правата. На предишната среща Бойко Борисов предложи отлични идеи - по 10 млн. лева на клуб за ремонт на стадиона, плюс налог върху букмейкърите, който може да вкарва годишно във футбола ни 35 млн. евро.

Клубовете ще представят и юридическото си сдружение, чрез което ще контактуват с властта. Помощ от държавата е изключително важна.

Вчера авторитетният френски "Екип" публикува разговор с боса на Левски Тодор Батков, взет преди Вечното дерби тази пролет. Минавайки през полицейските постове пред "Герена", адвокатът обяснява на гостите:

"Аз плащам за тяхното присъствие 7 евро на сержант и 10 евро на офицер. Общината ми наложи общо 1200 полицаи. Футболът струва скъпо", разказва Батков.

Той разкрива, че всяка година дава 4 милиона евро от своя джоб, за да съществува Левски, чийто бюджет е 6 милиона евро. "Правя това от любов към клуба", завършва Батков, цитиран от Novsport.

Димитър Борисов: Неволята ни събра, затова сме заедно