Головото шоу на "Георги Аспарухов" започна още в третата минута, когато най-резултатният футболист на домакините от началото на годината Валери Домовчийски се разписа за 1:0 след отлична асистенция на Антонио Аниете, предаде БТА. 

Другият испанец - Мигел Бедоя, стартира втората голова атака за "Левски" в деветата минута, когато пусна топката към Аниете и неговият съотборник се разписа с втория гол в мача. Третият беше отново дело на Домовчийски след асистенция на Либан Абди в 18-та минута, а крайното 4:0 в полза на "Левски" за полувремето оформи Бедоя. Той беше точен в 23-та минута, след като сам открадна топката от защитата на гостите, финтира Кирил Акалски и вкара гол.

Божидар Краев вкара първия си гол в "А" група още в началните секунди на второто полувреме, след като Домочийски центрира, а защитата на "Хасково" направи жестока грешка и позволи на младока да остане сам с топка в краката. За 6:0 реализира Емил Нину, който записа дебютния си гол за "Левски" в 63-та минута, след като стреля силно при центриране на Аниете. Испанецът сам вкара за 7:0 в 89-та минута на срещата, а в добавеното от главния съдия Таско Тасков време своя първи гол за "сините" отбеляза и Лукаш Гикевич.

"Хасково" имаше само едно чисто положение в мача, но го пропусна още в десетата минута, когато Мартин Райнов получи топката в наказателното поле и стреля силно, но нацели напречната греда зад Пламен Илиев.

Двата тима съвсем не са приключили сблъсъка помежду си. Те ще играят на 3 март реванш за купата на България, като "сините" спечелиха първия мач с 3:0 като домакини.

Вижте класирането и програмата в "А" група