Федерацията не мисли за смяна на Константинов

5 септември 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Bulphoto
Пламен Константинов
Пламен Константинов е най-вероятният треньор на националния отбор по волейбол и в следващата година.

След Евро 2017, на което отборът ни зае шесто място, се заговори за бъдещето на селекционера, а и самият Константинов намекна, че ще има разговори с шефовете на федерацията. Но индикациите са, че смяна няма да има.

Догодина сме домакини на Световното първенство, за което подготовката започва отрано и целите ще са високи. Президентът на федерацията Данчо Лазаров предпочита да не предприема радикални промени в периода преди голямото събитие. Не е изключено след предстоящите разговори между него и Константинов да настъпи промяна, но шансовете за това не са големи.

Някогашният капитан на националния отбор ще се завърне в Русия и започва подготовката на клубния тим, на който е треньор - "Локомотив" (Новосибирск).

Преди дни, при завръщането на отбора от Европейското в Полша, Константинов заяви:

"Дали ще остана на поста? Ще обсъдя това първо с федерацията. Ще излъжа, ако кажа, че не ми е минавала мисълта за оставка. Няма вечни хора. Важно е и мнението на играчите. Може би ще е добре някои от тях да имат среща с шефовете на федерацията, за да се разбере и тяхната гледна точка..."

Нещата обаче почти сигурно вървят към стискане на ръце и продължаване на съвместната работа.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

25 Август 2017

На кое място ще завърши Лудогорец в своята Група C на Лига Европа в конкуренцията на Хофенхайм, Истанбул и Брага?

Резултати
08 Ноември 2017Колко далеч ще стигне Григор Димитров при първото си участие в турнира на 8-те най-добри тенисисти през годината в Лондон?