Федерацията не мисли за смяна на Константинов

5 септември 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Bulphoto
Пламен Константинов
Пламен Константинов е най-вероятният треньор на националния отбор по волейбол и в следващата година.

След Евро 2017, на което отборът ни зае шесто място, се заговори за бъдещето на селекционера, а и самият Константинов намекна, че ще има разговори с шефовете на федерацията. Но индикациите са, че смяна няма да има.

Догодина сме домакини на Световното първенство, за което подготовката започва отрано и целите ще са високи. Президентът на федерацията Данчо Лазаров предпочита да не предприема радикални промени в периода преди голямото събитие. Не е изключено след предстоящите разговори между него и Константинов да настъпи промяна, но шансовете за това не са големи.

Някогашният капитан на националния отбор ще се завърне в Русия и започва подготовката на клубния тим, на който е треньор - "Локомотив" (Новосибирск).

Преди дни, при завръщането на отбора от Европейското в Полша, Константинов заяви:

"Дали ще остана на поста? Ще обсъдя това първо с федерацията. Ще излъжа, ако кажа, че не ми е минавала мисълта за оставка. Няма вечни хора. Важно е и мнението на играчите. Може би ще е добре някои от тях да имат среща с шефовете на федерацията, за да се разбере и тяхната гледна точка..."

Нещата обаче почти сигурно вървят към стискане на ръце и продължаване на съвместната работа.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

21 Декември 2017

Кой ще спечели изборите за президент на БФС на предстоящия през февруари конгрес?

Резултати
13 Декември 2017Кой заслужава най-много да бъде избран за Спортист на годината в България за 2017 г.? 05 Декември 2017Справедливо ли е решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?