Срещата бе благотворителна и всички приходи отиват за UNICEF, а и бе само част от цяла вечер на тенис и шоу, в която имаше двубой на двойки и изпълнения на шотландски комици.

Маестрото спечели срещу Мъри с 6:3, 3:6, 10:6, като Анди видимо бе далеч от добра спортна форма. Британецът не е играл от юли и продължава пътя към пълното си възстановяване от травма.

"Няма да се върна на корта в мач от ATP, докато не съм сигурен, че съм готов на 100 процента - заяви Мъри след шоуто. - Направих голяма грешка, като се опитах да се подготвя за US Open, при условие, че имах контузия. Това ми струваше по-дълго лечение, а сега тренирам вече от три седмици. Но - един ден се чувствам супер, на следващия - не чак толкова..."

"Анди има още няколко години силен тенис в себе си, но трябва да е на 100 процента възстановен, за да играе - подкрепи го Маестрото. - Иначе няма смисъл да излизаш на корта, ще усещаш, че не можеш да спечелиш и това е ужасно чувство."

Мъри заминава за Маями и ще изкара там традиционния си лагер в края на сезона, който прави и в предишните години. Този път той започва по-рано, защото шампионът от Финалния "Мастърс" в Лондон няма да брани титлата си на турнира, стартиращ в неделя.