Стеф Къри се изкачи до второто място на вечната ранглиста по отбелязани тройки в историята на NBA. Той го направи с петте тройки, които вкара по време на загубата на неговия Голдън Стейт Уориърс от Юта Джаз със 108:127.

Въпреки поражението, отбелязаните от Къри точки от далечна дистанция му бяха достатъчни, за да задмине Реджи Милър във вечната ранглиста. Стеф Къри вече е вкарал 2562 тройки в NBA кариерата си, а това му е отнело 715 мача.

На първо място остава Рей Алън, който през кариерата си е отбелязал невероятните 2973 тройки в над два пъти повече мачове от Къри - 1471.

Рей Алън също така е вкарал своите 2973 тройки от 7429 опита. На този етап Къри показва по-добра успеваемост, като е вкарал с 411 тройки по-малко, но е направил и 1500 опита по-малко.

Ако Стеф Къри се предпази от травми и продължава със същия успех, то до два сезона пойнт гардът на Голдън Стейт би трябвало да се изкачи до първото място в ранглистата по този показател.

Иначе отборът на Голдън Стейт продължава да изпитва сериозни трудности, като все още е извън зоната на плейофите, заемайки деветото място в Западната конференция.

Лидер там е шампионът Лос Анджелис Лейкърс, който тази нощ победи Чикаго Булс със 101:90.