Неяснотите около мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа продължават, въпреки че би следвало именно българинът да е следващият противник на шампиона в тежка категория.

Преди 31 януари трябва да има пълна прозрачност и писмен договор за мястото и датата на боя, но двете страни изглеждат далеч от споразумение по темата.

Еди Хърн, агентът на Джошуа, ясно заяви в онлайн интервю с въпроси на фенове, че неговият клиент иска да се бие в Лондон. И следващият му мач ще е именно в британската столица.

Това протировечи на излезлите информации, подкрепени и от самия Пулев с публикация в социалните мрежи, че битката ще е в Истанбул.

Хърн също така е категоричен - защитата на титлата на Джошуа ще е в края на май или дори, по-скоро, в началото на юни.

Това засилва още възможността тя да е на стадиона на Тотнъм, който ще е свободен в този период. В същото време от 12 юни започва Евро 2020 по футбол и "Уембли" ще е заета арена.

УЕФА едва ли ще допусне там да има такава голяма спортна проява дни преди старта на първенството.

В разговора си с боксови фенове Хърн коментира, че е имал оферти за Турция, Нигерия, Саудитска Арабия, а в последните часове и от Щатите, за място на мача. Истанбул обаче не е "желана дестинация от Ей Джей", поясни импресариото.

Но твърдото искане на неговия щаб е той да е в Лондон.