Антъни Джошуа си почива на плажа в курорта Коста дел Сол, преди в края на месеца да започне тренировъчен лагер за предстоящия бой срещу Кубрат Пулев.

Мачът с българина още чака дата, след като бе отложен заради пандемията от оригиналното назначение за 20 юли в Лондон.

Джошуа и цял отбор приятели, треньори и хора от щаба му си прекарват отлично на плажа, показаха снимки из жълтите вестници във Великобритания. Боксьорът бе сниман с коктейл в ръка, а десетки фенове се похвалиха в социалните мрежи със селфита и снимки, които са си направили с шампиона.

Една група обаче опита да раздразни Ей Джей с песен за Тайсън Фюри - човека, който държи единствения пояс в тежката категория, който Джошуа не притежава. Двамата се очаква да се срещнат през 2021 г. в обединителен мач, стига преди това да успеят да минат през Пулев и Дионте Уайлдър, съответно.

"Има само един Тайсън Фюри", пеят феновете, очевидно британци, запечатали момента и на видео, което обиколи социалните мрежи.

Джошуа се усмихва в отговор, а след това на шега ги поздравява със среден пръст, но очевидно без никаква злоба. Самите те реагират със смях и продължават да пеят.

Забавна случка, но показателна, че едно съперничество вече се е зародило и мачът/мачовете Джошуа - Фюри ще бъдат украшението в бокса, което всички фенове чакат.

Междувременно обаче Пулев ще опита да отнеме правото на Антъни да стигне до сблъсък с Циганския крал, като му отнеме титлата в мача, който предстои до края на 2020 г.