Легендарният промоутър в бокса Боб Аръм предвиди изхода от боя Анди Руис - Антъни Джошуа.

Реваншът е на 7 декември в Саудитска Арабия, а британецът ще опита да си върне загубените сензационно пояси в тежката категория.

Аръм, който движи делата и на Кубрат Пулев чрез своята агенция "Топ Ранк", разкри и любопитни неща за плановете на организацията за 2020 г.

"Мисля, че Анди Руис ще спечели отново. Джошуа е надценен, а мексиканецът - недооценен. Той се биеше дълго време за "Топ Ранк", знам колко е добър - коментира промоутърът. - Има нисък център на тежестта, удря силно, бърз е.

Ако влезете в главата на Ей Джей, там със сигурност се е загнездило, че е нокаутиран веднъж вече от този съперник. А и не виждам, чисто спортно-технически, с какво може да изненада Руис."

Аръм говори и за бъдещите планове, като обяви, че бойците, зад които стои неговата агенция, са в отлична форма. И заговори за повече мачове извън САЩ, в Европа, в бившия СССР.

Преди дни Кубрат Пулев призна, че иска бой в София, на стадиона на ЦСКА, или на "Васил Левски".

"Има огромен интерес за мачове в Европа, което е нашата цел - призна Аръм. - Имаме разговори с Унгария, с Русия, Чечня, Казахстан, Азербайджан... Разликата е, е всеки бой там би бил специален, нещо, което ще предизвиква огромен интерес. Докато срещите тук, в Щатите - например във Вегас, са нещо обичайно от десетилетия и сякаш са рутинни. Целта трябва да е големите мачове да се изнесат на нови места."