Барселона отново смълча ”Сантяго Бернабеу” - видео

Шампионът на Испания – Барселона спечели 7-ото за годината "Ел Класико", след като се наложи с категоричното 3:1 при визитата си на вицешампиона Реал Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Барселона отново смълча ”Сантяго Бернабеу” - видео | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе Кристиано Роналдо игра ли?

Манекена нищо не направи!

Барселона са най-добрите в света ! Това вече е ясно и на "непобедимите" реал! П.С. Моуриньо и Фергюсън са пълна трагедия :)

барса, барса, бааааарса!!! барса - наи-добрия отбор на планетата!!!

Браво, Барселона бе по-добрият отбор във всяко отношение - и футболно, и тактическо и физическо ! Но отново не видях моуриньо да си води бележки - Гуардиола отново му изнесе урок, а специалният гледаше безпомощно отстрани като насран лебед ! Само самочюствието му е велико на моуриньо - злобата и комплексите го свалят на земята ! Не мисля, че в момента има по-добър отбор от Барселона - красив, качествен и резултатен футбол - това е мечтата на всеки футболен запалянко ! Браво, все такива успехи им пожелавам !

Балерините пак ли паднаха?

Мега отбори - мега играчи - мега мач ... и то на такъв хлъзгав терен! Много е приятно също, когато мангустата дето обича да подръпва уши пада!

Барса за пореден път показа, че има огромен късмет и печели дори когато е тотално надиграна. В този двубой обаче се видя, че Реал е по-добия и силен отбор и само липсана на шанс у Роналдо и двата наивни гола, които допусна Касияс доведоха до успех за Барса. Изводите, които мога като еврофутбол играч да направя са: тази година всички или почти всички титли отиват у Реал, вкючително и ШЛ.

Ха ха - абе ти да не си гледал друг мач ? Кое им е късметлийското на Барселона, като тотално надиграха балерините - късмет имаха реал, че вкараха късметлийски гол, ако не беше тази грешка на вратаря и гол нямаше да могат да вкарат ! Повече атаки имаха Барса, повече удари във вратата - особено второто полувреме ги разцепиха, да роландо имаше едно положение - но за 90 мин. едно положение за балета е смешно. Все пак мачът завърши успешно за роландо - не му се развали прическата и му даваха гримасите - за него това е успех, все пак за позьорите като него не е важен резултата - а да ги дават повече по телевизията ! За титлите - аз не си спомням кога реал за последен път вдигна купата на Испания или на Шампионската лига, но си спомням, че последните 10 години Барселона или я вдига или е на финала !

"В анкета на Марка 71,4 процента от гласувалите, повечето от които са привърженици на мадридчани, смятат, че Барселона ще вземе поредната си шампионска титла. В каталунския вестник Спорт на това мнение са 86 на сто от феновете. Всички медии в Испания заливат със суперлативи испанския шампион." Това смятат нормалните хора, които разбират и се радват на футбола. Само наш Мунчо се ежи и дрънка простотии!

Барса= красота

Барса за пореден път доказаха, че са най-добрия отбор!

...е самотният бегач в Примерата. Никаква интрига-на 7 точки от третия Валенсия. А Роналдо за сетен път разбра, че е статист с Реал и че направи голяма грешка дето напусна Ман Юнайтед.