Аякс превзе Олд Трафорд, но отпадна от Лига Европа

Димитър Бербатов бе титуляр и игра 71 минути при загубата на своя Манчестър Юнайтед с 1:2 от Аякс в Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Аякс превзе Олд Трафорд, но отпадна от Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еееее разгеле,оправихте си грешката.

Дир,бг уволнете спортният си редактор.Парк Джи Сун беше капитан в снощният двубой. Как можеш да объркаш кореец с англичанин

MЮ този път игра за разузнавачите на редица английски и европейски отбори.Пусна състав с мърлява средна линия.Всички подаваха към Бербо,който няма да играе в следващите мачове./далече е от формата от миналата година/И тъка МЮ требваше да загуби пред Реднап и Манчини.И той изигра тази тактическа задача перфекно.Затова чуждите тренери си тръгнаха разочаровани,а МЮ си продължи пътя за шампионската титла.САФ се оказва голем стратег,не само голем тактик.Жалко че не може да пийнем по едно от негова бутилка..

Правилно! Към слабата средна линия, задължително трябва да се добави и експерименталната защитна четворка. Към постановката за пред треньорите на конкурентите си мисля и за черно тото. Целта обаче е постигната без значение на средствата.

Изключително вярна преценка и на двама ви. Няма какво да добавя, освен че Фърги си направи тренировка на младоците за сметка на лига евро. И както казва Авакум Захов, докато те се горещят, аз си играя на горещене.

Абе, тези журналя дори не гледат мачовете, а пишат наизуст. Ами, да сбъркаш Парк (все пак, той е кореец, с типичния жълтеникав тен) с европейско момче, означава, че Юлиянчо пак се е наакал, тоест, оцветил е гащите си в жълто, може би затова не е забелязал Парк. Но, нищо за чудене, така е у нас - журналята са неадекватни, некадърни и на това отгоре, със смешно самочувствие.

йо един пут барбито ша го пуснат и те ша се осерат :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъй им се пада-да бяха паднали!

Фил Джоунс нe беше капитан. Капитан беше Парк.