Реал създава остров за 1 милиард долара (видео)

Реал Мадрид съобщиха, че ще създадат изкуствен остров в Обединените арабски емирства, който ще служи за почивки и ще струва 1 милиард долара.

Обратно в новината

Коментари - Реал създава остров за 1 милиард долара (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перес е типичен приемер от нашето общество, строителен предприемач, работещ много "изкъсо" с всички правителства, в най-голямата криза тук от арабските нашествия насам успя да похарчи тонове пари за трансфери. Дават му скромното състояние от около 2 млрд евро. АСS (компанията зад която стои) има гигантски обекти дори и в момента. И все пак на фона на руския евреин изглежда безобиден, поне може да докаже по-голямата част от парите си.

Ами те нямат къде да почиват сякаш... Пръскат луди пари за ГЛУПОСТИ и никой не вижда как хора умират от глад по света....

Нормално - като куцат във футбола е време от реал мадрид да се насочат към строителството - там няма футболни съдии, които да им пречат ! А и няма как Барселона да направи пет острова, за да ги бие - нали ? Ха ха - злобни бели балеринки ха ха - нека краля пак да нареди автоматчиците да пазят другият отбор и ще бият винаги ! С футбол и със специални треньори явно няма как да стане !

Много добра новина :), ето виждате ли, че не всичко е пари :D :D :D. Според мен сега Барса трябва да направят нещо подобно на Марс, и най-накрая Меси да се почуства у дома

Готин коментар

Правилно! А от любимият ми "Навиляк" Драготинци, възнамеряват да последват примера на Реал и да построят брод от четри камака и 5 стари гуми през селската бара- за добруването на жителите и гостите на с. Драготинци.