Байерн победи Реал с гол в последната минута

С гол на Марио Гомес минута преди края Байерн Мюнхен победи с 2:1 като домакин Реал Мадрид в първия полуфинал в Шампионската лига и по всичко изглежда, че реваншът в Испания следващата сряда ще бъде изключително интересен, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Байерн победи Реал с гол в последната минута | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига със съдията, предвид заряда на мача, Уеб свири стабилно. Мачът беше хубав, байерн заслужено победи, реал не впечатли, очаква ни интересен реванш.

Подкрепям Ви, колега! Alex, пий си хапчетата бе...

Той затова е там, да не се влияе от "заряда" на мача. На финала ще им позволи да се ръгат с ножове ли, понеже "заряда на мача" ще е още по-голям? Ако бяха Юнайтед, а не Байерн, щеше да свири и трите дузпи с червен картон. Дано реванша е с адекватен съдия!

Жалко - с този некадърен съдия хауърд уеб мачът излезна от контрол - Байерн бяха сериозно ощетени, тотално надиграха белите балерини и с адекватен съдия трябваше да има две дузпи и двама от реал изгонени - особено мърляча марсело с безмислено-грубият фал ! Разочарование от играта на реал - никога не са играли по-страхливо и по-грубо, както при ръководството на моуриньо - тъжно е да гледаш един активен и нападателен отбор като реал да играе грозният и защитен футбол на португалеца !

ЖАлко чаорбарче..я кажи за Цирковата трупа - Барцилона..как свирят за тях все едно Платини е собстевеник на отбора? не се прай примат грозен...заболяването ти се влошава

Може да имам психични отклонения..но за сметка на това съм дърт пе...аст!

Аааа, неееее. Съдията как ощети Реал, как можеше съвсем спокойно да прати поне половин отбор да почива за мача с Барса, ама на, Уеб майстера ги наказа да тичат до края и сега какво ще прайм на 22-ри. Специалния да ги води в Правец да отпускат.