България загуби полуфинала срещу Германия

Националният тим на България по волейбол загуби тежко полуфинала срещу Германия с 1:3 гейма и така отпадна от олимпийската квалификация в София.

Обратно в новината

Коментари - България загуби полуфинала срещу Германия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано следващия път Г.Братоевци и Н.Пенчевци като излизат и играят като страхливи ученички да се замислят, че за да заведе един баща сина си да ги гледа се е бръкнал с 50лв, което е 1/10 от заплатата му за месеца или 20% от минималната заплата

незнам от каква световна класа е радо стоичев ама видя че италя е на финал и го хвана страх за работа си там.вун муршата.показно.иначе в грyпите идеални

Резултатът от волейболния мач на Германия с България беше приет като нещо нормално. Коментарии и репортаж няма. Няма изхвърляния ката "смазахме", "премазахме", "смачкахме" фасона на противника. Нека медиите в БГ се научат да пишат и коментират нормално, дори безпристрасно. Гръмките изрази стават смешни при първия неуспех, който не закъсня.

ГЛЕДАХ ДВУБОЯ! НАДИГРАХА НИ ТАКТИЧЕСКИ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ! КОЛКОТО И НЕПРИЯТНО ДА МИ БЕШЕ ПРИЗНАХ, ЧЕ СА ПЕРФЕКТНИ ГЕРМАНЦИТЕ! СЕРВИСИТЕ ИМ БЯХА УЖАСНИ ЗА НАС! МАТЕЙ КАЗИЙСКИ САМО ОТ НАШИТЕ ИГРА БЕЗУПРЕЧНО! НО САМА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ! ЗА ТОВА СЕ ОТТЕГЛИ РАЗОЧАРОВАН И ТЪЖЕН! ТАКТИКА, ПСИХИКА И СЕРВИСИ - ТОВА НИ ЛИПСВАШЕ! И ОПИТ! НЕМСКАТА МАШИНА ГО ИМАШЕ ВСИЧКО ТОВА! ДАНО СИ ИЗВЛЕЧЕМЕ НЕОБХОДИМАТА ПОУКА!

Въпрос на манталитет. Не може да обичаш "Шоуто на Слави" и да се кефиш на чалгата и да бъдеш с нормална психика. Още в групите се видя, че Италия и Германия си правиха сметките с кого да играят на полуфинала за да стигнат пак те до финала. Само самонадеяните и заслепените бяха наказани.

"Откритието" на Пранди Виктор е толкова безличен,бавен и муден,че просто ми се плаче за Краси Гайдарски!

Да си представим за момент,че в отбора на разположение на Радо беше Боян Йорданов,а не този сополив малчуган! Испрете пишманспециалисти дето не знаете топката колко е ръбеста,да ми пишете че Боян не бил за този пост!

ББ и плевнелиев бяха там а когато те са някъде България губи.дали е спорт или икономика така е.

Вчера гледах и не можах да повярвам. Какво стана с отбора ни и добрите игри от предните дни? Май ни трябва и псиолог !? Защо все на най важните мачове се излагаме така ??! Имаме отлични волейболисти от световна класа, но не и отбор ! Германците просто методично ни подчиниха ! Защо ? Бяхме си забравили блока в съблеканята ! Не успяхме да се справим с постоянните удари по правата ! В защита бяхме хаотични - германците май имаха почти 100 % успеваемост в атака ! И тези хитри и убийствено точни забивания далеч от блока направо ни унищожиха !! Въпроси и към отбора, но и към треньора ! Р.Стойчев е постигнал всичко в световния волейбол, но чвно му е трудно с нашия отбор ! Сега разбирам защо е толкова резервиран, когато коментира себе си и отбора ни ! Преди година германците ни загатнаха, на два пъти, че знаят как да ни бият ! Защо ние не научихме нищо от това !????

чичето то явно си някой див селянин който нищо се разбира от волейбол, Стойчев е треньор от светвна класа такаче някво просто селянче като теб да го коментира не ми се вижда много уместно-Икато ще коментираш и гледаш волейбол поне хвани научи имената за волейболистите ни то че играта няма да я разбераш е ясно просто мозък не ти достига.

Треньор-смешник

радо стойчев- предател-юда

И в спорта, както и във всяко нещо е необходима мисъл. Да разбереш играта на противника и да противодействаш. Този наш отбор играе без да влага мисъл и в допълнение е и психически неустойчив. Затова и губи по най-идиотски начин.

В третия гейм при 18:14 за нас нещо се случи, само дето отборите не си стиснаха ръцете под мрежата за край на срещата...

Остана гадния вкус на нещо гнило в този мач... дано греша и да сме паднали спарведливо, че аман от глупости вече.

Да, категорично мога да кажа, че треньора опропасти мача като вкара хлапето в игра и извади Алексиев и не пусна за пореден път Соколов!!! Ега ти треньора и....

-Да наистина това бе грешка на Радо, но дали е случайна при неговия опит, като тренер изглеждаше учудващ този ход!?

Аз съм Матей Олимпийски. Карпет макс-германски подови настилки за волейболни терени!

много си праст моето момче ама толкова прост че чак се не траеш Казийски е човек която целия свят познава и уважава, това че тебе те знаят само кравите на село не значи че , трабва да пишеш глупости по сайтовете