Уволняват Радостин Стойчев?

"Твърде малък е шансът Радостин Стойчев да води България на допълнителната олимпийска квалифиакция. Ръководството на федерацията обсъждахме досега случилото се. Много сме огорчени. Стойчев е човекът, който сгреши в мача с Германия“. Това обяви, точно в полунощ членът на УС на БФВ Любо Ганев, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват Радостин Стойчев? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли си работа б.б. ,нали всичко оправи та и волейбола

Върнете МАРТО СТОЕВ! Той е един от отбора, не се прави на тежък треньор (нищо, че е 150 кила;)! Има опит, хъс и желание за победа ВИНАГИ!

аман от мутри и псевдоспецове! дойде 1 интелигентен човек и само чакат да го плюят

На тези от федерацията тази загуба им дойде като мед. Откога искаха да махнат Радо. А Любо Ганев да вземе да се гръмне!

аман от мутри и псевдоспецове! дойде 1 интелигентен човек и само чакат да го плюят. тия от федерацията си намериха сгоден момент да изгонят радо

...а,аз смятам че нашите им легнаха...?!

Най-после,разбраха някой,че от този само МАНИКЕН става!!!

Прав е Любо Ганев. Стойчев трябва да си ходи. Прекалено много са странностите му в ръководството.

Нашите загубиха защото двамата куцузи-пинокиовци ББ и РП бяха на трибуните. Всеки ще загуби желание за игра, когато над главата му висят две безгръбначни, които искат да си правят политическа пропаганда с успехите на спортистите.

Пак поредната простотия - никой всвестен треньор няма да дойде ако сега уволнят Стойчев. А и не нсямтам, че го заслужава, и че сега му е момента!

Как е възможно! Стойчев е българин, познава детайлно отбора, известен с постиженията си и не смятам, че не е мотивирал играчите. Как може да се смята, че чужденец ще ги мотивира по-добре. Това е национален отбор!!!