Бойко Борисов решава дали Радо Стойчев ще остане

Премиерът на Република България Бойко Борисов взема окончателното решение дали Радостин Стойчев ще остане на чело на националния отбор по волейбол мъже.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов решава дали Радо Стойчев ще остане | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

Защо да даваме? Просто една проверка на финансите на всички волейболисти,треноъри и ръководители и ще излезне истината.

pompai

Бойко 1-во му прати НАП ,че след тази игра да обереш данъка поне да не те минат.

Аз съм Матей Олимпийски. Карпет макс-германски подови настилки за волейболни терени!

Може би се досещате че в този турнир са хвърлени огромни пари.Пари събрани от нас данъкоплатците.И естествено тези средства са профукани без да има положителен резултат следва смяна на треньора.Сега с новия тренер ще хвърлим пак огромни средства за организиране на "интерконтинентален"турнир и ако отново не се класираме ще организираме междумарсиански турнир и така до края на света.Всичко на гърба на бедния измъчен народ който много се съмнявам че в момента му е до волейбол! Спрете подигравката с хората и преценете реалните възможности на отбора:не сме за олимпиада!!!!! Това са ни възможностите.Спрете да прахосвате грешни народни пари!Всички тези "юнаци"играят по чужбина и ако желаят да си поемат разноските лично за нови турнири.Пожелавам им да се класират за някоя от олимпиадите!

Има проблем с някои неща около Стойчев и отбора и по-точно с някои от връзките му в Италия. Много добър треньор е, но трябваше да следят кой му плаща заплатата. За съжаление се оказва вярно, че за да има един отбор успехи на държавно ниво, плътно трябва да бъде следен от тайните служби и отникъде да не бъде допускан пробив. А трябва да се играе гадно срещу другите отбори, за да са постоянно дестабилизирани психически. Я нещо в храната, я се спукала тръба в хотела и ги изкарали посред нощ и др. номера от сорта. Това е формулата на успеха

Тоя БиБи за кой се мисли? При Тошо не беше толко силен тоталитаризма! Вместо да си гледа държавата (до просешка тояга ни докараха) тоя идиот взел да оправя волейбола!

Е, нема такава държава!!! Аман вече от простотии. Няма ли кой да се опълчи на този самозабравил се, самовлюбен самодържец???

И президентът май е там, ама за него нито дума, важното е, че ББ е в залата и толкова.

Винаги когато тиквата е на мач България ще губи.Носи лош късмет?????

Обама да вземе пример и да решава за "Чикаго булс"!

Не, Боже мили, НЕ! Това е безумно! Не е реално. Как така този празноглав тиквеник ще решава такова нещо?! И защо въобще трява да се взима решение дали Радо ще остане или не? Та той е изключителен професионалист и човек. Какво толкова е станало, че искат да го махат? Не се класирахме за някаква си тъпа олимпиада просто, не е свършил света. Дотук отборът ни се справя повече от перфектно, момчетата играят чудесно...Защо ще връщат Пранди? Радо е милион пъти по-добър от италианеца...

Странно е, че ББ назначава треньорите. Освен това е чудно как се допускат правописни грешки в заглавия и текстове, явно това е грамотността на журналистите, подкрепящи ББ. РешаДа, трябва да е решаВа. Начело е една дума, не става въпрос за петолъчка поставена на челото!!!!

просто недоумявам... Премиерът решава спортни въпроси??? А министерството на спорта за какво ни е тогава? Ма най-добре да си имаме само един всестранно развит премиер и никакви министри и министерства.. Колко пари ще спестим от бюджета.... Не, наистина имам 4увството, 4е съм в лудница... А относно Радо Стойчев - по -интелигентен треньор не сме имали, така 4е по-добре да махнат ръководството на федерацията вместо него.... Тъпанари..

Тоя мега прост пожарникар псевдо-каратист за какъв се мисли?!? Като е тръгнал така, по-добре да уволни перуката от бфс, ама са си дружки, а и некадърниците се подкрепят! Всеки ще бъде съден един Ден.

Да живее царят слънце! До тук ли го докарахме мин.-председателя да определя треньор на някой нац.отбор? Ужас!

господи,та този борисов да започне да ни казва и кога да дишаме..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАКЪВ Е ТОЯ ПУЩИНЯК ДЕТО ЩЕ РЕШАВА ДАЛИ РАДО ЩЕ ОСТАНЕ ИЛИ НЕ? ТОЙ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ИСКА ДА ИСКАМ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЕГО ДАЛИ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАМ,ДАЛИ ДАХОДЯ ДО ТОАЛЕТНА И Т.Н. БАХТИ ДЪРЖАВАТА.

ми ти ли да решаваш ве никаквец :) хаха ебати клоуна

ало без правописни грешки