Казийски обмисля отказване от националния?

Звездата в националния отбор по волейбол - Матей Казийски може да се откаже от националния отбор. В интервю за Канал 3 Казийски сподели, че до идната седмица ще каже крайното си мнение.

Обратно в новината

Коментари - Казийски обмисля отказване от националния? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радо Стойчев е един успял българин, който се опита да помогне на страната си да се класира за Олимпиадата в Лондон. Ако това стане под ръководството на Пранди, със сигурност няма да е негова заслуга. Моля те Матей, не се отказвай и играй заради Радо и за България! Успех момчета и не забравяйте, че ние научихме италианците да играят волейбол. Бих искала да помоля също г-н Данчо Лазаров да си подаде оставката, защото не е допринесъл с нищо за развитието на този спорт, а само се е облагодетелствал.

публикувайте статистиката от мача да се види кой колко грешки и колко добри отигравания има!!!

При положение че има споразумение между Лазаров и волейболистите за премии от 50 хил. независимо на кое масто се класират в тази квалификация, и няма да им бъдат допълнително платени премии, ако се класират за Олимпиадата и всичките пари ще отидат при Лазаров, за какво им е на момчетата да се бъхтят толкова. Още нещо, как така съвсем случайно Силвано Пранди е в София по време на турнира и имал преговори с Лазаров

Щом разни партийни функционери и чиновници решават тия неща а не спортистите решението му е правилно.Отбора най добре знае кво е добро за него и кое не и наистина ако сменят трениор само заради една загуба жалка история сме.За мен лично просто отбора трябва да каже на политиците и чиновниците-баста оставете ни да си вършим работата стига глупости.

Всеки уважаващ себе си спортист ще напусне, след като неграмотника ББ се меси и кадрува във волейбола. Това че ББ хвърли маса народни пари за да организира този турнир не му дава право да се меси.

Ако Матей се откаже от националния отбор в навечерието на важна квалификация, ще задраска всичко добро което даде за България.

Нашите волейболисти са лигльовци и са най-яркия пример за това, че поначало нашите спортисти нямат у себе си най-важното: хъс, борбеност, дух за победа и психическа издържливост. Затова когато играта тръгне - печелим; иначе не помня някога български спортист или отбор да е обръщал нещата в своя полза при лошо начало на играта и благодарение на изброените по-горе качества.

Като си толкова отворен, защо не отидеш ти да играеш? Много е лесно да даваш определения за работата на другите, най-вече да се месиш в неща от които хал хабер си нямаш. Сигурно си най-големата скатавка в работата си, бачкаш за 300 лева само за да седиш, но хора които малко или много са се доказали наричаш лигльовци - всъщност единствения лигльо си ти. И вместо да ревеш по форумите, вземи се подготви, да отидеш да гласуваш за премиера слънце.

Защо смениха Радо Стойчев?? Заради загубата ?? Не, не се лъжете не това е причината! Простата причина е, че си позволи да критикува работата на федерацията и политиката за развитие на БГ волейбола (ако сте гледали интервютата му след първите 3 мача)! Още тогава човека си каза да не се лъжем от 3те победи и че отбора е слаб в момента това се видя срещу първия отбор който игра като хората срещу нас.

Единственият проблем на волейбола ни е, че няма кой да измете Лазаров и сие.

Напълно си прав. Главния виновник е Лазаров.

Докато сменят треньори за 1 загуба, нищо добро не чакайте. И този треньор ако не е добър кой е. Колко пъти печели с клубният си отбор? Няма оправия.

Казийски с постъпките си има много общо и с Бербатов и със Стойчков и с Пл.Константинов.И тримата се сърдят цупят идр.подобни,но това си е в техен минус!

Аз съм Матей Олимпийски!КАРПЕТ МАКС-германски подови настилки за волейболни терени !

Край! Съсипаха и единственият ни стойностен спорт и отбор, който ни беше останал....плача със сълзи!!!

Абсолютно споделям мнението !!

Защо най-накрая не видят този Лазаров и сие колко поразии направиха...!!! И Константинов махнаха насила,още можеше човека да е в отбора,вижте италианците и с по-големи от него идват и си използват стойностните хора,независимо от възраста....!!! Това май само тук става :((

трябваше да попитат момчетата в отбора,преди да махат радо!а пранди е много лош избор във всеки един аспект!