Казийски: Уволнението на Радо Стойчев е безумие

Матей Казийски в прав текст обяви, че не е съгласен с уволнението на Радостин Стойчев, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Казийски: Уволнението на Радо Стойчев е безумие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би само Господ е безгрешен, знае всичко и има право да потърси сметка за "народните" пари, за които би трябвало да му дадат отчет отговорните лица от федерацията по волейбол. А аз като обикновен волейболен фен искам само да се обединим и да подкрепим усилията на момчетата за класирането им на Олимпиадата в Лондон. И специално към запознатия: Мисля, че и да не съм на "ти" с правилата и задкулисните игри във волейбола имам правото да изкажа своето скромно мнение в подкрепа на Радостин Стойчев и да пожалая успех на националния ни отбор и неговата безспорна звезда Матей Казийски!

Странно е как така г-н Пранди се оказа в България и то преди мача с Германия

Казийски остави тези негодници , те са елементарни манипулатори Л.Ганев и особенно Д.Лазаров!!!!

По добър треньор от Радостин Стойчев България не е имала. Много ще загубим ако го махнат .Голям мъж е и ние феновете се гордеем много с него.Браво и на Матей който е за справедливостта /да не се маха треньора/. Стойчев и Матей са гордост на България във спорта.

Любо Ганев и Данчо Лазаров са хората, които трябва да си тръгнат от българския волейбол. Радо Стойчев и Казийски са хората в сърцата на феновете и тази, които трябва да са в отбора.

Силвано Пранди се е доказал на волейболната сцена, но мъжкар ли е щом се връща там откъдето е изгонен като "мръсно коте"? Когато го отстраняваха преди година и половина Р. Стойчев беше човекът , който решително беше против- забравил ли е това? Колкото за федерацията - разбирай- Д. Тонев/ велик волейболист/, Л. Ганев / велик волейболист/, Борислав Кьосев/ велик волейболист/ и не ми се говори за Д. Лазаров но : 1. Пранди "случайно" е в България по време на турнира и още по-случайно е в хотела на Б. Кьосев; 2. Националният отбор по волейбол "случайно" е настанен в хотела на Д. Тонев 3. Националният отбор по волейбол "случайно" отново е облечен с екипите на АСИКС , чийто представител е Л. Ганев при положение , че предишната екипировка е била безплатна. Е тогава за какво говорим за Р. Стойчев, който като мъж им ги казва тези неща. Ако най-успелия волейболен клубен треньор не заслужава да води този тим то тогава кой !?

А когато аз не сам си свършил работата или не съм направил това, за което ми се плаща, дали някой ще извади пари и ще ми каже -ето пробвай пак! Мисля че не ! Ще си платя аз за грешката а не някой друг! Искам да оправят пътищата с тези пари, а не да се дават на някой за неговите си грешки! ИМАХА СВОЯТ ШАНС! Успешен ден!

Защо трябва да обиждаме успелите българи каквито са Радо и Матей. Ужасно комплексарско е. Незабравяйте, че италианците научиха волейбола от нас българите. Пажелавам на момчетата да се класират за Олимпиадата в Лондон! Заслужават го. В крайна сметка парите за турнира не са осигурени нито от този посредственик Данчо Лазаров, нито от така наречения "Гост".

Явно Радо с вратовръзката и стойките ти харесва, но научи първо как става и как се извършва подреждането, какво може и какво не може либерото и т. н. , а след това коментирай. Радо с нелепата смяна на Казийски,с невключването на Соколов и Алексиев, тотално провали мача. И какво е постигнал досега откакто е треньор на националния. такива грешки са недопустими и меко казано странни!

А откъде са парите, Вярче? Да не би ти да ги даде?Или си мислиш, че някой страшен почитател на волейбола.Тези пари са от спортното министерство, т.е. народни пари, и затова всеки от нас има право да им държи сметка за какво ги харчат.

Тези 500 000 $ долара от кой джоб бяха извадени и кой реши да ги похарчи за купуване на домакинстов. Ако пак не се класираме някой ще върне ли рези пари

Уж умни мъже волейболисти, а действат, като футболисти.

Извинявай Матей , но за тебе ако е безумие , за много като мен беше дългоочакван блян. Няма да коментирам ситуацията , само знам , че Пранди е човекът , на когото може да се разчита.Това щеше да се докаже , ако не бяха го уволнили предният път

Пранди бе човека когато го изгониха без да има нужда. Смяташ ли че може да промени нещо за две три седмици. Всеки траньор си има стил който налага, за няколко седмици отбора не може да се пренастои. След като гласуваха доверие на Радо трябваше да го оставят да довърши цикъла и след олимпиадата да се реши искаме ли го за траньор или не .А не както сега да си играем на иди ми дойди ми

Нека този т.нар."император" си бръкне в императорския джоб и да извади 500000 долара и да плати на хитрите жабари за новия турнир!На народа не му е до волейбол в този момент за да му смъкват от гърба грешни пари!А мачове срещу Пакистан,Египет сриват авторитета на волейбола колкото и да е нисък той!!

А ти колко данъци плати скатавко, че си тръгнал да определяш какво да се прави с "народните" пари? По-добре е да потънат в джобчетата на някои мутряги нали? Предпочитам с народните пари да се върши нещо което се вижда не да се дават за помощи, за подкупи, за комисионни и за бонуси.

А ти откъде знаеш, дали човека не си плаща съвестно данъците и не иска да му ги харчат за некадърни волейболистчета, футболистчета и разни други спортистчета.Бедата ни е че изобщо имаме професионални спортисти.Изобщо това се превърна в световен проблем в последните 20-30г. откакто започнаха да се дават луди пари за заплати на хора като спортистите, които нищо не произвеждат.

А когато аз не сам си свършил работата или не съм направил това, за което ми се плаща, дали някой ще извади пари и ще ми каже -ето пробвай пак! Мисля че не ! Ще си платя аз за грешката а не някой друг! Искам да оправят пътищата с тези пари, а не да се дават на някой за неговите си грешки! ИМАХА СВОЯТ ШАНС! Успешен ден!

А когато аз не сам си свършил работата или не съм направил това, за което ми се плаща, дали някой ще извади пари и ще ми каже -ето пробвай пак! Мисля че не ! Ще си платя аз за грешката а не някой друг! Искам да оправят пътищата с тези пари, а не да се дават на някой за неговите си грешки! ИМАХА СВОЯТ ШАНС! Успешен ден!

Г-Н Немецо,щеш не щеш плащаш доста пари:винетки за нищо,гр.отг.без покритие при щета,осигуровки няколко вида,данъци няколко вида.Само до тук това малко ли е? И след като плащам и аз имам думата какво да се прави с мойте и твойте и на целия закъсал народ пари! Да спорта трябва да се развива и затова трябват огромни средства.Но нека да бъдат използвани целесъобразно.В конкретния случай се касае за задоволяване болните амбиций на група волейболисти който трябва да се примирят с факта че на този етап това са ни възможностите.А сега срещу 500000 долара като им подхвърлят Пакистан и Египет!!!!!Нека те да си ги платят!!!!!!

Матей е прав,Радо трябва да остане,тези от федерацията да си ходят,те са некадьрници!!!

На истина уволнението на Радостин Стойчев е едно голямо безумие. Това могат да го направят само българите

Същото нещо направиха и с националния по футбол. Проблема е, че като има загуби се търси виновен, а не как да станем по-добри. Момчетата имаха добър шанс, но федерацията не ни е на ниво?

Всички са наясно , че е безумие.Защо го позволяват? До кога Данчо Лазаров ще си играе със съдбата на отбора?

Днес някой каза, че напускайки Матей Казийски няма да накаже федерацията или виновниците за създалия се вакуум , а свойте съотборници и целия народ. Истината е , тоя народ избра тъпа мутра дето решава кой да диша и кой не.Така , че народа заслужава съдбата си, да се лишава от най-кадърните и талантливите, защото всеки път са жартвани в полза на долнобробните тъпаци , дето го омайват. Нека гледаме олимпиадата по телевизора! Само това заслужаваме! Най смотаната държава в света.

Това е въпрос на професионализъм. Когато обаче сме малка страна и всички са или приятели, братовчеди или се мразят, плюс балканския ни манталитет е разбираемо емоциите да са над разума и професионализма. Нека уважаваме Матей каквото и да е решението му, а и да знае, че вратата пред него е отворена.

Е, повечето така или иначе ще я гледаме по телевизията, но важното в случая е, че се попилява нещо готово и изградено. Всъщност в историята на България от последните 20 години не се наблюдава нещо друго освен съсипване не това което беше построено и направено. Интересното е, че 20 години се руши, и през 2012 когато си мисля, че няма вече както да се руши, се намират политици и поставени лица, които да намерят нещо за рушене. Българска черта ни е станало това.