Данчо Лазаров: Естествено, че няма да подам оставка

Президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров даде обширно интервю за Гонг, в което коментира цялата ситуация около уволнението и в последствие връщането на Радостин Стойчев като треньор на националния отбор.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Лазаров: Естествено, че няма да подам оставка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглецът си остава наглец! Жалко за "големия" Любо, който се оказа ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛЪК човек и мъж!!!

господин лазаров , много сте самонадеян и самовлюбен ! другите за вас са едно нищо ! на какво отгоре ? дано поне любка ви помогне да слезете на земята ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Естествено,че няма да подаде оставка...Един човек,който няма нищо общо с волейбола,няма морал,интелект и е воден САМО от личните си интереси. "Лисичка",която провали всичко !...

При това положение ще е най-добре на терена да излезе ръководството на федерацията с капитан инж. Лазаров и да класират България...на майната си.

Тръгвай си, аман от самозабравили се администраторчета в спорта. Някога отлични спортисти, сега комплексари нямащи нищо общо със спорта. Няма да си тръгнат, щото са инати волове, като спортисти това им е помагало, сега обаче са тъпи и упорити. МАХНЕТЕ ГИ и във Волей-а и във Футбола!

Лазаров е прав за едно - отбора игра лошо срещу Германия и причината не е във БФВ.

прав си! причината беше липсата на титулярния ни разпределител! докога ще се омаловажава този факт?! Жеков може да не е топ-състезател, но е нереално да се смята че Братоев можеше да го замени на 100% в този полуфинал. А все пак всяка втора топка минава през разпределителя на отбора, не може това да не окаже влияние върху цялостното му представяне. Успех, юнаци! На 10-и Юни ще сме с квота и отново всички ще скандират "Раааадо Стооойчев"!