Данчо Лазаров: Каква оставка? Търсим нов треньор

Президентът на Българската федерация по волейбол – Данчо Лазаров не отстъпва от позицията си и вместо да се поддаде на натиска да сдаде поста си, той обърна нещата в своя полза.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Лазаров: Каква оставка? Търсим нов треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради тия дърляници ще прецакат отбора и мотивацията му.И в крайна сметка няма да участваме в олимпиадата.Явно Лазаров това чака и след това ще се вихри на бял кон да обеснява ето виждате ли аз бях прав.Жалко история един свястен отбор имаме и него ще опропастим.

Нека всички заедно да се организираме и да принудим тази отломка от миналото Данчо Лазаров да изчезне от родния волейбол. А Любо Ганев да се замисли за поведението си и да си гледа метана ако не може да бъде конструктивна подкрепа на националния ни отбор.

Вечният Данчо провали отбора на олимпиадата в Пекин и се готви да го провали в Лондон. Защо не му покажат вратата ?

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ !!!

Този треньор заедно с Казийски продадоха мача с Германия. Вместо да плескате глупости вижте в интернет статистиката за резултатите от срещите между БГ и DE през последните години (в това число и мача от последната седмица).

Гледах Интервюто с Лазаров и виждам как думите му тук са прииначени,премахнати и добавени други за формиране на негативно мнение у младежите. Той е виновен за бързата и необмислена реакция след стрщата с Германия.Да но Радо Стойчев съвсем определено си е виновен за подготовката и тактиката, ане по малко и Казийски с отказа си от борба през четвъртия гейм. Раздорите сега ще нанесат само вреда.По добре да си замълчат и двамата и се хванат на работа, а журналистите да не създават изкуствено напрежение.

Наглото и ехидно поведение на вечната и несменяема номенклатура Данчо Лазаров, точно преди олимпийската квалификация, показва колко го интересува националният ни отбор. Инетересно като е намерил друг треньор, дали е осигурил и друг отбор? Смешно и някак нагласено е само от загубата срещу Германия да се правят такива генерални изводи за треньора. А начина по който бе отстранен Стойчев/Пранди и Стоев е недостоен, комплексарски и подъл, меко казано. До кога в България ще търпим да ни се подиграват и да ни управляват корумпирани лица, които освен за своите лични облаги не се интересуват от нищо друго. Да пожелаем успех на Радо и момчетата в борбата за завоюване на олимпийска квота!

ВЪН ОТ ВОЛЕЙБОЛА НА НАГЛЕЦИТЕ ОТ БФВ-ТОЗИ АНОНИМНИК ИНЖЕНЕР ЛАЗАРОВ,ЗАЕДНО С НАМАЗАНИЯ С ДАЛАВЕРИ ЛЮБО ГАНЕВ И ДРУГИТЕ МИШОЦИ---ВЪН,ДОЛУ,ОСТАВКА! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯТ РАДО СТОЙЧЕВ-НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА УСПЕХ НА ОЛИМПИАДАТА!

Данчо, подавай си оставката! Ние феновете не искаме нов треньор, не го ли разбра. Искаме промяна в управата на федерацията

ПОСТА Е ВАЖЕН. ЛАЗАРОВ, ПОСТА . ПАЗИ ГО С ВСИЧКИ СИЛИ, ЧЕ ИНАЧЕ БЕЗ ТЕБ НЯМА ОЛИМПИАДА.... И УТРЕ ПАК ИЗМИСЛИ НЯКАКВО СЪБРАНИЙЦЕ- ТАКА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ФОРМАТА.

Защо не го пуснете на терена да пробва да играе волейбол ? Нека покаже че е нещо повече от нац.отбор щом му е "ръководител"....

Да се обединим всички фенове и истински българи и да изгоним от Федерацията по волейбол този негодник доказал безумствията и наглостта си толкова години.

От този по-голям специалист, не знам. Най-добрият в света в момента, само за вас не става.

Как ще търси треньор точно преди олимпиадата?! Той добре ли е?

не виждам какво пречи на отбора да играе като хората лазаров

ОСТАВКА НА ДАНЧО ЛАЗАРОВ. ТОЧКА. ИНАЧЕ НЯМА ДА ХОДИМ НА ВОЛЕЙБОЛ.

Напълно подкрепям - пълен бойкот! Само не разбрах какви са му успехите - това, че държавата купи 2 олимпийски квалицикации не е голям успех! Успех е когато печелим титли и медали! Това неговото си е провал - обърнал федерацията на ЕООД и се гордее! Аман от некадърници по всички етажи! След предната Олимпиада и сега на всички е ясно, че Данчо го тресе страх - да не би накой да постигне някакъв истински успех и да му застраши мястото! Най-големият майтап ще е ако се класираме, и половината отбор се откаже! Сугурно тогава успехът ще е класиране на олимпиадата - то за това и липсата на треньор не е проблем.

Типично по нашенски срещу най-важните квалификации другата седмица се сеят раздори вместо обединение на всички за каузата-участие на Олимпиадата и достойно представяне.

НАГЛОСТ БЕЗКРАЙ!!!!!

Ей този миндженер е толкова нагъл, че на човек му иде да отиде и да го зарита по стълбите надолу от топлото му местенце !!!

Аз пък съм "ЗА" Данчо Лазаров! Какво ви е виновен, че треньора не знае как да мотивира играчите и направи безумни грешки срещу Германия? Заради неговите грешки се набутваме с пари за още един турнир! Добре, че извадихме късмет да случим на лесни съперници. С него нямаме шанс срещу силните отбори, това се видя и в последните мачове.

Както вече казах - Лазаров, познахме те и затова не се хаби повече да пишеш тук, наглецо!!!

Точно ТИ нямаш щанс закъдето и да е!

Личи си,че си нямаш хабер от волейбол! Стойчев направил грешки,а Лазаров е голяяям специалист,виж отборите от вътрешното първенство на какво ниво са! Играчите в националния дойдоха в последния момент от различни отбори, с различна подготовка и затова не играеха както могат като отбор.Като добавим и подмолната дейност на приятелчето ти Данчо инженерина, който настрои Владо срещу Стойчев-Матей, резултата беше ясен.Какво стана в Германия, момчетата се обединиха и се видя какво може да постигне треньора за такова късо време.А най-подготвени са Матей и Цецо, които постоянно тренират под ръководството на Радо.Пък ти гледай малко класен волейбол по Интернет, за да разбереш селското ниво на Лазаров и това, на което са Стойчев,Матей и Соколов!

Вие "феновете" не разбрахте ли, че Радо Стойчев за треньор на този национален отбор не става. За треньор на друг отбор става, ама за този - не. Погледнете мача с Аржентина и вижте по на колко сме в геймовете. Добре че германците спряха да играят в 4-тия гейм след 18-тата точка имаче и там го бяхме озянили.

ЛАЗАРОВ, ПОЗНАХМЕ ТЕ! Не пиши по форумите, ами си търси работа, брато!!!

Как пък позна,че германците са спряли да играят....:) Те са точно хората,които не се дават току-така и винаги търсят победата,независимо от всичко...!

Пусни си мача и виж какво стана в 4-тия гейм след като направиха 18-тата точка.

Махай се плешивец и спри да мърсиш прекрасния ни отбор!Вън ,нахалнико ояден!

Ало-о-о БЕЗГРЕШНИЯ... НАГЛЕЦ !!!

Ами ако изчезнеш до десет дни?

ТЪРСИ СЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ НА ФЕДЕРАЦИЯТА, НЕ ТРЕНЬОР!

Този е нагъл до безобразие !!! Боже, ще допуснем ли да продължаба да убива волейбола ни...!!!!! Само като си спомня за Пламен Константинов ...отвращава ме този "инженер" ...!!!! Дано повече хора да застанат зад момчетата,те са единствената ни гордост в момента,че сме българи!!!!! И даже в Италия Стойчев след всяка победа заставаше с флага на България на рамене....! А с какво допринася Лазаров 10 години,освен с раздори .....вижте какво е вътрешното ни първенство,даже и при жените....! Вън от волейбола за мършите !!!Да подкрепим отбора!!!!

Колко трябва да си зле, за да не разкараш?! Тоя Данчо е егати дебилитета!!!

Скъпи съотечественици! Сега е момента да покажем, че не сме съгласни да не се взема под внимание нашето мнение. Ясно се вижда мнението на цяла България, но както сме свикнали да става, ще се опитат по някакъв начин да ни шитнат. На мачовете от 08 до 10 юни предлагам да не спираме да скандираме оставка. Това ще е добър знак. Ще остане само момчетата да си свършат работата и да бият, иначе няма смисъл от нищо. Поздрави и един за всички, всички за един!!!

Това за скандирането се приема :)

Asya

Благодаря! Съжалявам, че бях малко остра, но ние феновете доста бивахме пренебрегвани в мнението си по актуалния въпрос. ;)

Asya

НЕВЕРОЯТНА ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!!!!!!!! Г-ИН ЮЛИАН АНГЕЛОВ, МОЛЯ ОТВОРЕТЕ СЛЕДНИЯ ЛИНК И МИ КАЖЕТЕ 3000 ПОДПИСА ЛИ ВИЖДАТЕ ИЛИ 10 025!!!!!!! link моля, поправете надявам се неумишлената грешка!!!