Ман Сити измъкна равен от Реал в скандален мач

Манчестър Сити и Реал Мадрид не успяха да излъчат победител в двубоя си от група D на Шампионската лига. Те завършиха 1:1 на "Eтихад" - резултат, който окончателно изхвърли английския шампион от надпреварата.

Обратно в новината

Коментари - Ман Сити измъкна равен от Реал в скандален мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се докога ще търпят некадърника манчини - да държиш на скамейката Тевес и Балотели през повечето мачове на ШЛ не заради контузии, а заради треньорска комплексарщина е престъпление ! Какво направи палячото Джеко, та заслужи да играе целият мач ? С такива звезди в отбора да си на последно място в групата е смешно ! За мен изцяло треньорски грешки доведоха Сити до това положение и не виждам нито една причина манчини да остане !

Скандални бяха симулациите на делфинчетата роналдо и ди мария, а червения на арбелоа беше най-малкото, с което се измъкна реал. А дузпата си беше чиста. Сити обаче са некадърни, така че хиксът беше реалния резултат.

Недоразумението Манчини сега защо не ходи да се бута в съдията и да го пита защо им даде несъществуваща дузпа, че и червен картон за реал. при тази ситуация трябваше да даде картон на джуджето Кунт. Всъщност той напълно си заслужава името

Такива съдии като Роки трябва да бъдат заточени в българските "В" групи, поне за около месец-:)))

choko73

Не намерих нищо скандално в мача, освен няколкото опита на Роналдо с очевадни симулации да изпроси дузпи или преки свободни удари и липсата на жълти картони в тези ситуации.

на очен лекар спешно!

Не си прав! - Никак не обичам Реал Мадрид, но на съдията можеха спокойно да му дадат фланелка на Манчестър Сити и да им стане 12-ти играч! Това бе безумно съдийство - не даде 2-3 фаула и чиста дузпа извършени срещу Роналдо, а даде несъществуваща такава на Манчестър Сити и остави Реал с 10 души!

Нямаше никакви симулации на Роналдо - гледал си друг мач!

Не намерих нищо скандално в мача, освен няколкото опита на Роналдо с очевадни симулации да изпроси дузпи или преки свободни удари и липсата на жълти картони в тези ситуации. ХУЙ