Лео Меси най-после счупи рекорда на Герд Мюлер

Звездата на Барселона Лионел Меси подобри рекорда на германеца Герд Мюлер за най-много отбелязани голове в една календарна година. Аржентинецът вкара два гола в първите 25 минута на двубоя срещу Бетис и вече има 86 попадения за 2012-та година.

Обратно в новината

Коментари - Лео Меси най-после счупи рекорда на Герд Мюлер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеле го остави, смешно е ди ми сравняваш футболист, който НИКОГА не е играл за европейски клуб!!! Мюлер имал ли е групова фаза на ШЛ? НЕ! Защо решихте, че когато някой е вкарал от по-малко мачове е по-стойностен? Да попитам срещу кои отбори са му головете на Мулер и срещу кои на Меси, асистенции колко, колко златни топки и обувки има и колко има Меси?? Не го казвам заради простата статистика, ами за да подчертая, че Меси е не само голаджия, а и нещо повече. Вчера Фалкао вкара 5 гола в един мач, е и? Коефициента му в един мач е 5, рекорд, ура. Най-вероятно има доста играчи, които поради някакви причини са играли малко мачове и имат голове и висок коефициент. Примерно Бербатов, когато стана голмайстор. Да не говорим че Меси има още 3 мача до края на годината. А и е доста млад може да сложи в джоба си всичките ти любими футболисти до края на кариерата си. На мен не ми е особено симпатичен, както и Шумахер, ама това си е истината.

Най-великия. Аз съм любителка на футбола и в различни периоди съм харесвала различни отбори и футболисти - Кройф, Неескенс, Сократес и много много други. За мен Меси е най-великият, просто гениален във футбола, а отбора на АЯКС на Ринус Микелс най-големият футболен тим. Не разбирам злобарите. Ако не можете да преглътнете Меси, поне затворете злобата и завистта и футболното пристрастие

Браво, най-добрият - и като игра, и като характер, и като постижения. За измислените коефициенти - в република Гана и в Конго със сигурност има футболисти с по-големи "коефициенти" от всички досега - там има мачове с по 50 вкарани гола, само за да подобрят рекорд, но не е същото нали ? Тежък ден за хейтърите ха ха ...

Говорим за официални мачове и за професионални футблисти. Не за кварталния отбор дето никой от съседно село не го знае. Така, че точно головия коефициент е показател много повече от измислените рекорди които Меси чупи до сега. Разбирам, че търсите оправдания, но за сега не е обърнал някои Факти и едва ли някога ще го направи. Дано го преживееш.

Плюят заплеснати фенчета. Аз само споменавам едни ФАКТИ, които не ти изнасят.

choko73

Повярвай ми, и там не си струва!!!

Този добре, но кога ще счупи другия му рекорд- броя на вкараните голове за националния да е повече от броя мачове? И гледайте футболния коефициент на Меси, че е доста под на Мюлер , За на Пеле да не говорим.

а каде остана в класацията за голове доктора хонорарис ристе стоиков?

За сега доктора(0,44) е с по добър голов коефициент за национален отбор от този на Меси (0,41). За по натам ще видим ;-)

... Ако го счупи се надявам че ще е в кухата ти кратуна ... !

choko73

Повярвай ми, и там не си струва!!!

и крак да счупи

Знам, че ще е трудно да осъзнаеш колко си прост. Приеми го на доверие без да мислиш защо. Едва ли ще оцениш съвета, въпреки че по-добър няма как да получиш.

И със счупен крак пак ще радва повече хора от теб - неизвестен бетонов злобен хейтър с пробит живот и грозно бъдеще !