Барса отказа Атлетико, Меси стигна кота 90 (видео)

Лидерът Барселона разгроми втория в класирането Атлетико Мадрид с 4:1 в мач от 16-ия кръг на футболното първенство на Испания.

Обратно в новината

Коментари - Барса отказа Атлетико, Меси стигна кота 90 (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да дават следващият рекорд сигурно е от около стотина гола, барса имат още един мач

Може и да са добри, но никога няма да станат достатъчно добри. Затова и отбори като Реал или Челси винаги ще ги бият, в най-критичните мачове. Какъв е смисъла да биеш с по 5-6 гола разлика и на финала да те бият с 1? Барселона си бяха и ще си останат посредствен отбор от рода на Манчестър - и двата...

Тези Реал Мадрид дето отпаднаха миналата година на полуфинала от Байерн Мюнхен с един гол разлика ли имаш предвид. :)))))

Ей , ако Барса е посредсвен отбор вашето " реалче " е смешко а това че не обичате Барса вие говедата от Подуене в основата е Ицето , защото ви правеше смешни . Барса е с класа над всички останали в момента !!!

има да разпраааавят на внуците: купи не взехме ама веднъж взехме та излъгахме Барса. Първият случай в историята на ШЛ шампион не можа да мине групите, за Суперкупата на Европа Атлетико ги разглещи, на световното паднаха, добре че евреина за 10 години наля един вагон пари.

Честито, най-добрите са - да ги гледаш е удоволствие ! Не си спомнян друг отбор да ме е радвал толкова с красивата си игра последните 10 години ! Жалко, че Реал взеха моуриньо - неговият рушащ защитен футбол няма да донесе нищо добро на мадридчани, иначе щеше да е интересно първенството ако и Реал играеше красиво като Барса, както беше преди 15 години ...