Феновете на Барселона: Моуриньо, обичаме те

Запалянковците на Барселона в края на мача на своя отбор с Атлетико Мадрид призоваха в шеговита форма треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо да не напуска "белия балет", намеквайки за неудачното представяне на конкурента си в испанския шампионат този сезон.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Барселона: Моуриньо, обичаме те | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не говореха така миналия сезон?!

Миналия сезон щеше да е много грубо, ако Барса бяха станали за 4-ти път шампиони. На Реал им подариха титлата, като им даваха дузпи за щяло и нещяло. Няма една свирена дузпа срещу Реал за цял сезон - как ти звучи?

ЗАЩО ДА Е ГРУБО? - нямаше да е за първи път/ справка Барселона на Кройф със Стоичков/. И точно фен на Барса да говори за съдии, дузпи и картони е връх на наглостта и безочието. Няма по съдийски отбор в света - Ман.Ю и родните "грандове" пасти да ядат. Кажи след колко фаула срещу Меси се свири жълт картон? Отговор: след 1,5 фаула. Това е по статистика.

Нервен си а ? А какво спечелиха миналият сезон реал - само шампионата и суперкупата на Испания. А Барса предишният спечели и Шампионата, и Шампионска лига и Суперкупата. Ей така - като на шега. Миналият сезон просто нямаха стимул - трудно нахъсваш футболисти на отбор, който предишният сезон е взел всичко ! Ти разбира се няма как да го знаеш, защото това на реал отдавна не се е случвало и няма и да се случи с този надут португалец ! Както феновете са пяли - остани мохриньо, 3-тото място е ваше !