ЦСКА уволни Стойчо Младенов (видео+снимки)

"Ще ви кажа нещо, което не е новина за вас, разделям се с ЦСКА и това е. Повече не мога да коментирам", заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след срещата с ръководството на клуба, на която присъстваха директорите Венци Живков и Георги Илиев-Майкъла.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА уволни Стойчо Младенов (видео+снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще показваме изрезки на внуците що е било това бг футбол и може да го комбинираме даже с о неразумни и юроде и т.н...

ДО as-КОЛЕДА МИНА.СЕГА СЕ КОЛЯТ ВЕЧЕ Г О В Е Д А.

СТОЙЧО, УСПЕХ В ЖИВОТА.ТИ БЕ НАЙ- ДОБРИЯ ТРЕНЕР В ЦСКА.А НА ГОВЕДАТА, ЩЕ КАЖА ,ЧЕ НЕ СТЕ ОТБОРА НА НАРОДА,ЗАЩОТО АРМИЯ СЕ ПРАВИ ОТ НАРОДА А НЕ ДА СТЕ СЛУГИ НА МИЛИЦИОНЕРИ И ДС-БКП.МАЙ НА ВАС ВИ ВИКАХА СИНПРО-В ПРЕВОД:СИНИ И ПРОСТИ.

За всяко прасе идва Коледа

тези ако ги наречем долен ляв съединител ще им е малко......

С тия боклуци ЦСКА е загубена, това се вижда от дълго време. Феновете не трябва да прощават повече на собствениците. Пенев също трябва да понесе отговорност защото той е станал марионетка на собствениците и те го изполват да работи срещу клуба и свестните треньори.

Леко , полека се закрива славния някога отбор на ЦСКА. То не бяха "черепи", то не бе " Лупи", сега "боклуци". Дано накрая "отбора на народа" и БФС се успокоят.

Всичко си има край. Комунизма също.

На крива ракета космоса и не достига !!!!

НА СТОЙЧО МИНАЛИЯ СЕЗОН МУ СЕ ПРИВИЖДАХА ДИРЕКТИВИ, ВСИЧКИ БИЛИ ПРОТИВ ЦСКА И Т.Н...СЕГА КОЙ МУ Е ВИНОВЕН? ПАК ЛИ ИМА ДИРЕКТИВИ? ВРЕМЕТО ДОКАЗА КОЛКО ВЪЗДУХАРСКИ СА МУ ПРИКАЗКИТЕ.

Боклуците пак се подиграха с феновете! Сега ще сложат някой, който ще вземе титла, изработена от Стойчо и след това след 2-та загуба пак ще го сменят. Това е мутренския стил на управление - за тях не е важен дългосрочният успех, а да има текучество и на никой да не се плаща редовно.

Каква титла, бе, ти да не сънуваш?

Не, не сънувам! Нещата много скоро ще се обърнат и говеждо-турският сериал в първенството ще свърши, а новият треньор на ЦСКА за малко ще се окичи със слава и спокойствие, осигурени му чрез основата, изградена от Стойчо. После като дойдат загубите, ще му духнат под опашката и на него.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ!!!

Поредната глупост на така наречените собственици на ЦСКА.

Според мен е глупост да взимаш 40 хиляди лева заплата и да падаш от Симитли и Мура.

Да не е паднал Стойчо бе, каун? Паднаха ония келемета, дето взимат по 20 бона заплата и пак не играят.

Ами да го бяха уволнили след тези мачове, а не след като цял сезон игра с младежи и без нови попълнения и с все още забавени заплати, и след съглсието дори да я намали тази прословута заплата. Тази заплата са му я дали БОКЛУЦИТЕ, като си е подписвал договора, като са се съгласили да я дават той що да не си я вземе.