Коментари - Ботев разклати шампионските амбиции на Левски | corner.dir.bg
назад

Ботев разклати шампионските амбиции на Левски

Отборът на Ботев Пловдив надигра категорично с 2:0 Левски в мач от 17-ия кръг на "А" група, постигайки първа победа над "сините" от 16 години пред пълния стадион в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Ботев разклати шампионските амбиции на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Иляне вместо да критикуваш момчетата се научи да бъдеш треньр и да противодействаш. Мъри такъв к...р ти нахака че ще го помниш цял живот.

какво "разклати"? те направо си ги ИЗклатиха и то здраво :))))

Гадничко звучи е! "Ботев" би "Левски". И двата отбора трябва да си сменят имената!

Говеда върнете името на Апостола,нещастни милиционери,курви на всяка власт,евроидиоти,цяла България ви мрази.

Ало-о-о, редакторите! Знам, че шефовете искат бройка статии за час, ама "Феновете на Ботев Пловдив създадоха невероятна атмос В ера на стадиона" не бива!

Единственото което стана ясно от тази пародия на футбол е , че незабавно трябва да се сменят имената на отбори, които стават причина за хулене на национални герои и символи. НЕЗАБАВНО! Другото е незабавно връщане с една група назад на всички отбори, т.е. А-група става Б, Б - > В ит.н. Абсурдно е да обиждаме останалите Първи групи по света с това наше недорузомение!

Абе нелепо е-Ботев излъга Левски,не съм чул в Италия да има клуб Гарибалди ,ама знам ли,как е в другите страни,нормално ли е национални светини да са футболни емблеми?

pompai

Не ,че съм някакъв ,но Илиян ще разбере какъв си го вкара поемайки Левски.Изоставяйки Берое направи голяма грешка.Трябваше да поработи още някъде след като знае какъв ни е футбола .В Левски и ЦСКА са някакви бизнесмени които се интересуват от 1-стотинка ,но не и от футбол.