Бардон: Айде, Борето, приятелю, ти си голям

Бившият играч на Левски Седрик Бардон коментира назначението на Даниел Боримиров като спортно-технически директор на клуба. Французинът пожела успех на бившия национал като подчерта, че му е голям приятел.

Обратно в новината

Коментари - Бардон: Айде, Борето, приятелю, ти си голям | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Ако беше използвал вместо Левски и производните му, а ЦЕЦА и производните й, щеше да си напълно прав! В противен случай не познаваш историята нито на единия, нито на другия отбор!!!

Всичко , което си написал е така! Само името е ЦСКА!!!-ха-ха-ха

Браво пичаго! Много точно им го каза! Браво! А, една малка подробност: всичко, което си написал с пълна сила се отнася за прасетата от кочинпарк! Е, грешката не е съществена, ама все пак ........

Бардон беше голям футболист, сега е голям човек и голям пич. Успех!

Ако уреди пак БФС и съдиите да подпират, ще управи нещата в отбора наречен Левски. Иначе шанс няма.

Че те Левски никога не са играли без купени съдии.Напоследък опитаха 1-2 мача,ама то се видя че и срещу последния не се получава нищо.

Всеки е правил грешки, някои си сваляха гащите, други показваха средни пръсти и пак бяха директори. Айде да не сме толкова критични. Дани е футболен човек все пак толкова години игра в Германия и то на ниво.Желая от сърце успех на новия тандем Дани-Илиян.

Че е голям-голям е,ама да беше уточнил - бияч ли? ,малоумник ли? ,глупак ли? мафиот ли? За друго което да включва Боримиров и голям в едно изречение не се сещам..