ПСЖ оцеля срещу Барса, Меси се контузи (видео)

Пари Сен Жермен и Барселона спретнаха грандиозен спектакъл в 1/4-финала от Шампионската лига помежду си, който завърши без победител за радост на феновете по трибуните на "Парк де Пренс". Каталунците на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка стигнаха единствено до 2:2, а на всичкото отгоре голямата звезда Лионел Меси бе сменен принудително на почивката.

Обратно в новината

Коментари - ПСЖ оцеля срещу Барса, Меси се контузи (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо,момченца,никога футбола не като този футбол,тотален,който е сега,тогава пиеха кафе между 2 паса,,освен това никога не е имало толкова явни съдийски аванти както срещу цирка барса.катунците играят редовно 11 срещу 10 във възлови срещи,което се превръща в тенденция,това дразни хората,не друго.нека взимат титли,но не по този начин,дори когато челси ги елиминира ,пак месито изпуска дузпи,пак 11-10 играха,,вижте когато човек има нисък праг на справедливост ,няма смисъл да му обясняваш,примерите са още от мача срещу милан,с отменен гол на шевченко,при висока топка с пуйол,знам за вкаран гол на меси,при спряна игра срещу шахтйор,и очакване за спортемнско връщане на топката от барса,,,не последвало,и месито от тъч вкарва,при спряна игра.това им е морала,за това говори и моуринйо.този в барселона се взел доста насериозно,дори се обижда ,все едно там се е родил,,аз работих в сащ много преди тебе,но май различно гледаме на понятия като справедливост,високомерие,надменност...между другото кръвният допинг не бил открит по времената за които говорите,и морала е бил по-различен.по малки сте момчета ,говорете с повече уважение с непознати,нета не е приватна ваша собственост..успех навсякаде,но незабрявайте че винаги ще сте си българи

но както и по-долу те питам защо аджеба е всичко това, да не би ман юн или юве да имат по-малко фенове и да не би да донесат по-малко пари на УЕФА. Недоумявам защо хората хората харесват едни отбори, а други не??? Явно си има причина, а? И вие всички, които се дразните на тоя отбор трябва сериозно да обърнете внимание на себе си, защото проблема явно е във вас. И накрая да си фен е сбъркана работа, това да обичаш и мразиш някакви си хора дето тичат след една топка си е чисто ненормална работа. Успокойте се всички ще дойдат времена и на вашите отбори, тогава др ще ги мразят и ще гледат под лупа всяко движение на рефера. А до тогава да помните наизуст последните години кой кога свирил за Барса (а що па не вземете да напишете колко ги посякоха ето и вчера) е малоумщина, че и имена, играчи, минути кога бил фала и нз си кво. Валиумчета, ксанакс и търпение.

говоря единствено за справедливост,не че я има по света.така е възпитано моето поколение,или част от него.тези ритнитопковци са модел за подражаване или напротив,от милиарди,за съжален ие,а пък има хора ,които влагат доста чувство към отбора си,затова ги боли от непрекъснатите съдийски аванти за барса,,не съм фен специален на никой,просто е грозно това толериране,то развива недостатъци и във футболистите

за които си пият хапчетата- дел орно,пепе,дрогба-2 пъти,левия бег на интер,немския вратар на арсенал,и после ван пърси за разкарване на топка!!!всички тези бяха изгонени за смешни ситуации,в първите полувремена на полуфинали,финали,,,има и още ,но като си пиеш хапчето да се сетиш,не съм длъжен да ти изреждам. д-р фуентес,известен с кръвният допинг в колоезденето,следствен в момента там е работил на щат в барсата,с гуардиола,,няма друг отбор на такова ниво и на 5 фронта да издуржи 6 години подред!моуринйо затова каза че допинг проверките там са смешки, а богатата каталуния ,искаше да се отдели от испания,и рекламираше това чрез футбола,давайки милиарди на уефа,нищо лично приател,но ако влезеш /does referee help barsa/ще разбереш неща и без да си пил днешното хапче!мисли!

И защо да не може да издържи в продължение на 5-6 години? В миналото например Реал Мадрид и Ливърпул също са имали дълги периоди когато са мачкали всичко и навсякъде. Или може би и при тях ще търсиш някаква допингова конспирация? Явно не разбираш много и говоряш някак наизуст и ще ти обясня как стоят нещата. Барса е отбора, който най-много залага на футболната си школа, а когато дори и рядко се купуват футболисти, те се взимат спрямо стила и тактиката на отбора, а не той да се превърне в пътуващ цирк по света.Разбираемо е доста хора да се дразнят от това че Барселона са на върха, но това е положението. Не случайно и националния на Испания взе последователно една световна купа и 2 европейски, тъй като гръбнака на отбора е съставен от играчи на Барса. Айде със здраве

като ти чета излиянията, ми се чини, че си на 17-18, пишлеме, не пиши глупости по форумите, позабърсвай си пенята (и млекото) по устата, санчо андреас ти е казал, че в миналото на този турнир отбори като реал, аякс, байерн, ливърпул и милан също са доминирали по 5-10 години и тогава фуентес не е бил жив. ОБЯСНИ МИ ГЛОБАЛНАТА КОНСПИРАЦИЯ НА УЕФА С БАРСА, ЧЕ НЕ Я РАЗБИРАМ??? Е живея вече няколко години в барселона и не виждам нищо специално в града и хората, нито е по богат град от мадрид, нито от мюнхен, милано или манчестър, така че дай си теорията.

куц отбор, разчитат на млатене в краката и съдията, не че барса са ми любим отбор, ама като им гледах кървящите коленца ми стана жал. А и златко е пълно дърво, груб, схванат, само ръгане и сила, грозна гледка, който е на обратното мнение не разбира от футбол, това е

нагли,високомерни,лицемерни,не можещи да губят,алчни.това са катунците!след 5-6 години на съдийски аванти,довели до най-скандалните за мене ритуални заколения на челси,реал,арсенал,милан,интер,.много хора по света намразиха барса,без да са имали преди това нещо срещу.и сега точно те да мърморят срещу съдията е повече от наглост.при всяко съдийско отсъждане се струпват около съдията както никои други.актйори ,на терена,футбол досадил на всички,милиони пасове за нищо,уморяващи зритела,барса убива футбола,,силни съмнения за дрога,златни топки,незаслужени след 0 успехи с аржентина,/за месси/,задкулисни игри за награди и какво ли още не..това е грозното лице на барса днес!!!

Момче, пий си редовно хапчетата защото ще се задавиш от злобата си. Какви незаслужени златни топки на Меси бълнуваш? Единствено една от тях беше спорна и тогава според мен трябваше да я дадат на Шави,тъй като изнесе на гърба си националния отбор на Испания когато станаха световни шампиони. И дали Барса убива футбола с играта си или отбори като Челси и Интер например, които единствено гледат да рушат играта на противника, помисли си.

Стояне ти май- гледаш футбол от някоя друга планета. Аз по нагло съдиийство от това срещу барса не съм виждал. А това че футболистите са от друга класа и освен с фал и картон не могат да се спрат е друг въпрос ... нормално е дървета като Челси, Интер, Реал да имат по 15 жълти и 10 червени картона когато играят срещу футболисти които ги минават като дървета ...

Не разбирам от съдийство, но нормално ли е да ти свирят дузпа, при положение, че си повеждаш топката, така че да не можеш да я догониш при каквито и да било обстоятелства!? Мисля, че в такива ситуации не трябва да се свирят дузпи. Трябва положението да е реалистично, а не фантасмагорично!

утре вратарите ще започнат сами да преценяват, кога да спъват и кога не, в зависимост от това дали нападателите ще стигат до топката, така ли?

Ама поне сте подбрали качествен видеомат'риал...

Трима съдии гледат отблизо голът на Ибрахимович и не виждат засада от 2 метра.Това не е грешка,това е умисъл!

И дузпа нямаше. Важно е екшъна.

Как да нямаше дузпа,ти да не си гледал друг мач???