Байерн уби Барса и е на крачка от финал (видео)

Байерн Мюнхен разби Барселона с 4:0 в първия полуфинален мач в Шампионската лига. "Баварците" бяха безкомпромисни и не оставиха никакви надежди на другия гранд срещу себе си.

Обратно в новината

Коментари - Байерн уби Барса и е на крачка от финал (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швабите не могат, прав си...те са зле ( Щутгарт), но Баварците (FC Bayern) го могат и то много добре...за това са вкарали най-много голове в шампионската лига

я направи справка четвъртфинал 2009 на ШЛ в барселона резултата

След много върхове един велик отбор е на път в историята, поклон Барса.

Футболните фенове сте много тъпи парчета - в тази игра всичко е нагласено след определено ниво. Гледах мача и за пореден път се убедих, че резултатът не се определя на терена, а зад кулисите. То не бяха пропуски на Барса, то не бяха пропуски на съдята в полза на немците... Напомня ми на един финал преди години, когато Барса биха Ман. Юн. и англичаните само се разхождаха по терена. Има и много други примери. Пълна порнография за хора, които не разбират от порно..

Kаквото и да си говорите, вечни отбори няма. Cамо вечният град Pим е вечен, както и музиката на бах и моcарт.

От 30 години гледам футбол, без да съм особен разбирач. Но от началото знам правило- "Кой играл - играл. Германците на финал!" Е, не винаги, разбира се, но ги видяхте снощи. Толкоз атлетизъм, бързина, воля за победа....противопоставени на силно надцененото цък-църък на Барса. Не става само с тарикатлък, братя каталунци. Трябва и търчане! Но снощи играха два велики отбора и единият надигра другия. Няма защо да се дърлим тук. Единственото, за което ме хваща яд е, че футболната мафия упорито отказва технологиите в полза на съдийството. Спътник може да преброи тревичките по терена, но има ли засада е оставено на преценката на някой кривоглед свирчо с байряче по тъча. Това е нелепо и превръща великата игра в несправедливо занимание. Така че, не се ругайте един друг. В нашата си кочина-българското първенство, играят друг спорт. Айде довечера да видим и онзи хвалипръцко Роналдо.

МЕСИ се ОБЕСИ... хахахахахааа... жалка Барса по зле са от Каспичанските тикви хахахахахахааааааааааа

до всички катунци когато говорите за съдии не забравяйте фриск,йовребйо,и още 5-6 подобни,които на тази фаза гонеха кам 30мин за нищо,за ритане на топка /ван пърси/дрогба-3 пъти,дел орно от челси,интер също изрева ,реал мадрид над 4 пъти игра с 10 човека,сякаш в барса не бяха теслите пуйол или маймуната от дясно.тази тенденция явно свърши,не знам защо,тя продължава само в испанското първенство.месито 4 пъти е златнотопков,без един успех с националния!!!!!!! един стил ,основан на коварно разкарване на топката в обратна посока,докато изкарат от нерви притивника,си отива,слава богу.боли го много алекси смукачев,и дано си отидат и краси минев и катунската му свита,и те досадиха достатъчно,с пристрастията си,за които им се плаща,сякаш работят в централа на катуния.всичко в живота се връща,особенно незаслужените успехи!!!

Честно трябва да си или много тъп или много луд за да направиш такова изказване и да подценяваш успехите на Барса и Меси! А и със сигурност не разбираш от футбол, защото явно харесваш стила на Байерн - упс грешка, то няма такъв!

абе доста добре се представиха за отбор бес стил???резултата ако не си гледал мача е 4-0.барцелона имаха 1??? точен удар за цял мач.баърен ги смазаха с много висико темпо физически.робен накрая ги минаваше защитата като скиор колчета.да правиш евтини ци.ански номера тип цук цук на баърен когато е в подем е безумие.вярно 2 гола небяха редовни но и поне толкова дуспи имаше в полза на баърен мунич.ако ги бяха вкарали вапросните дузпи по рано резултата можеше и да е двуцифрен.спести ви 2 дирецтни червени картона-пурвия когато пикует(пике) игра доста нагло баскетбол на путя на топката в наказателното.втория червен е за удар в лицето с топка при спряна игра(савсем умишлено).ще е много забавно ако финала на сред уембли е между два швабски отбора-радост за окото.

Да вземеш, да прочетеш Българската история отново, но този път с разбиране. През ВСВ 2 сме нямали избор т.е. или нацистите са щели, да разрушат Бъглария или сме с тях. Цар Борис Трети е взел правилното решение. А и си върнахме Северна Добруджа, която по това време е била в пределите на Румъния!

Без съмнение Баъерн беше по- добрит отбор, но нека не пропускаме, че единият им гол беше от двойна засада, а другият при явно нарушение ... Без коментар остава фактът, че Барселона излезе, лично за мен, с малко странен състав и при положение, че играта на евървеше не се направиха никакви смени, а само една, която не допринесе с кой знае какво! Е, за нас - запалянковците, не остава нищо друго освен да гледаме и да се радваме (или пък не) на този театър, защото както знаете букмейкърите въртят целия спорт и особено футбола! Жалко, но факт!

Мачът беше уреден. Вижте коефициента за този резултат.

А 3 ваши гол-а са от засада или нарушение. Явно швабските дървета само така могат да вкарват.

Рони

А явно вие и така не можете

Е то при такива дървета...... няма ка к да не е трудно. Добре че ще дойде Гуардиола да ви научи как се играе футбол!

Шест поредни полуфинала в шампионска лига ! Не го забравяйте

Рони

Пожелавам ви и седми, но ние бяхме ПО-ДОБРИ

Само този път! See you next time ;)

Цък, цък,цък, язък!

защо ругаем съдиите в родното първенство- те може и да са добри, но като гледат шампионска лига и световни квалификации се развалят от видяното. навсякъде свирят редки гъзоблизци или просто некадърници вкл. и във висшата лига.

Като слушам коментарите на нашите специалисти....тази година FC Bayern не е играл още с/у Аугсбург(в Bundesliga-та надали има слаб отбор). Ще играят 33 кръг...Баварците може да не играят бързо и красиво като Дортмунд, но са така доминиращи , че не позволяват на никого да прави играта си, дори Барса не успя. В момента са великолепни!!!Садиите срам при 2 и 3 гол, но пак двете дузпи...,а хвърлянето на топката в лицето на Робен не е ли червен картон?!?

Хайнкес изгради този отбор, сега може да спечели всичко в един сезон и да напусне - жалко!

две.... малко е това 4:0. Още ме е яд, че не ги биха както трябва и спряха да играят на края. Ако бяха по концентрирани и двойно можеха да набутат на цирк меси и трупа.

Баварския жезъл се наби в Каталунската задница...хаха

Не само тъп, но и прост!

нашите саюзници от миналiя век, германците спукаха каталонския балон.

Е не забравяйте какво ни докараха тези съюзници! И че винаги, когато сме избирали германската страна много последствия е имало за нас - загуба на територии и тн.... Тъй че нищо хубво не произлиза от германци!

то щото от руснаци само хубаво видяхме....хайде стига и ти :)

Те и испанците ни бяха съюзници!

Se taia

Съдийството наистина беше кошмарно. Дузпи, картони, засади все тая дали ще ги дадат или не. Просто все едно съдиите бяха взети от махалата.

... ама не играха срещу Левски, иначе щяха сега да са изгонени от съдийската ранглиста и петимата съдии. Къде са сега всички разбирачи на съдийски отсъждания, да ни просветлят как се свири!?

то всичко се видя ... ама срещу корпорациите няма спасение така или иначе реал или дортмунд , няма да има спасение за вас на финала, ама дано Дортмунд се падне и като миналата за купата ви го подадат ... пу нещастници

Ами да видя се. В началото хамбалния отбор на Барселона спокойно можеше да отнесе поне 2 дузпи и един червен картон

huraaaaaaaa! Bayern im Finale. Die beste Manschaft in Europa.

genau so :-)

Mannschaft ! !!!

....браво ,браво !