Левандовски постави Реал на колене (видео)

Борусия Дортмунд победи Реал Мадрид с категоричното 4:1, и до голяма степен откри пътя си до финала в Шампионската лига, на "Уембли".

Обратно в новината

Коментари - Левандовски постави Реал на колене (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого ще бие реал бе?! Нали ги гледаме тук от два месеца мазните как се плъзгат между капките! Прехваленото испанско първенство.

първенство бреее??? гледай си чорбата и уефски и не се обаждай

Реал ще бие в Мадрид, може да не се класира но ще бие. А за съдиите не ми се говори какта на двубоя с Барса така и снощи. Немците бяха много по добре направо ги смазаха но не е приятно да гледаме таквива смешни грешки от страна на съдиите...

ще бие, ама друг пут *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала и на Байерн и на Борусия - мъжки футбол, без пози и лигавщини ! Не съм очаквал, че могат да обърнат Барса и Реал, но се случи и тотално ги надиграха ! Дано отидат на финал - лошото при немците е, че изведнъж се дънят - без причина ! И двата немски отбора заслужават финала, пък там - който и да спечели ще е заслужено ! Преди година се чудех на Гуардиола защо избра немското първенство - сега разбирам колко е бил прав !

E, случи се най-накрая!?Футболните пластове в Европа здраво се разместиха!?Без да съм непременно фен на немския футбол, как да отречеш мощната, атлетична, бърза игра с достатъчно техника и ударна сила пред гола!Каквато си я имаха, разбира се, в едно малко поотдалечено вече време!Взеха да тупат, така наречените, европейски грандове, като шкембета в дувар!?Докато шейхове-мейхове и световни олигарси местеха планини от пари заради играчи и треньори, между изявени футболни клубове, германците без да шумят, упорито и целенасочено работеха, както само те си знаят!?За всичко, с което са се заели като народ! Собствено общество, политика, икономика!Без излишни суперзвезди, с внимателно подбрани надарени , млади играчи, които сами си ги изградиха като големи футболисти!Другите футболни клубове в Европа, сега има доста да драпат след тях, за да ги достигнат

хубав коментар , приятно ми беше да го прочета .

Вярно.Разместиха се.Нелегалните залагания се разместиха.

И двата мача ги преглътнахме с пясък между зъбите. Нещо не бе наред. То, че Германия е с водеща икономика е ясно, но пък чак толкова? От УЕФА, Платини хептен е превъртяло резбите. Но пък всички доволни и залозите се скъсаха и бира се пи. Добре е.

Cтига с тия конспирации, няма народ по-мнителен от нашия.

нещо с теб не е наред. Не знам колко водеща икономика е Германия, но там винаги са играли и играят истински футбол. Нямаше показател по който Реал да е по-добър от Борусия. Надиграха ги тотално.

заложил си за Rоналдо, загуби кинти и сега ревеш за конспирации.

Жребия не беше наред. И както очакваха финал Барселона - Реал, сега ще гледаме немците.

Най-после да видя един отбор, играещ истински футбол. Страхотна Борусия!Съвсем заслужен успех!

Мача беше супер,само не разбрах защо тия мискини от близу и бтв пак са в конфликт ,и то точно относно бтв екшън,скапаняци,развалиха ми удоволствието,спирам да гледам производните на тази скапана телевизия

Ако няма разпри, мизерии и мръсотии просто няма да е РБ. На където и да погледнеш е мизерия и мръсотия.

Велика нация са в дребните важни детайли! Няма по- дисциплинирани и трудолюбиви, а спорта е култ! И за разлика от испанци, италианци, французи- парите не ги замайват.Футболните им звезди са приземени хора.Испанците от поне пет години вървят във футбола често като щастливите овчарчета.

немците са но.1. само цска може да победи баиерн и боруся. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Реал са най скъпоплатените смешници на света.Само с гелове и стойки не става.

и с татуировки.

Направо и разпра гащичките на прехвалените манекенки :)))

браво на нашите бивши саюзници от миналия век.ако дивите червени орди не бяха ги победили, сега щяхме да сме уважавана и респектираща даржава на 3 морета и без нито един каманист.

Левандовскииииииии с такава лекота игра ,че приспиваше защитниците. А Гьоце леле майко на 20 години и никакво притеснение.ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ИМЕНА9(bow)

голям резил. немците тази година не си поплуват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

деер

Немците работят , а не се оплакват , псуват или отстраняват съдии.