Байерн не показа милост и в реванша (видео)

Безкомпромисният тим на Байерн Мюнхен не показа никаква милост над Барселона и в полуфиналния мач реванш от Шампионската лига, който се игра на "Камп Ноу".

Обратно в новината

Коментари - Байерн не показа милост и в реванша (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито Ферари, нито италиянците са измислили първи автомобила, ама са най успешният тим във Ф1 (в твоя ред на мисли какви са пък тия редбул, преди ги нямаше), негрите играят най-добрият баскетбол, американците са най-добри на тенис за всички времена и тн и тн. Са ще кажеш, че и топката и поляните са измислили, та на въпроса - света се променя друже, но най-глупаво е да отричаш промените, това става в определен етап от живота, когато остарее човек и спира да се развива и да признава новото.

а къде е преди 58 г. бе умник, нали все някога някой е бил по преди, чети внимателно какво съм писал всички можем да ровим в уики и да четем статистики, факти и тн

" английски вестници писаха, че не са свирени четири дузпи" , аа всички каталунски вестници писаха, че 3 от 4те гола на Байерн в Мюнхен са нередовни. Аре моля ви се стига глупости, богове, факти, точно пък вестниците са факти. Факт е, че Барса се изкачи много нагоре за 5 години, но основна заслуга за това е тики-така, която толкова мразите, най-успелия футболист Меси (4 зл топки), цяло поколение техничари, но не и реферите. Гледайте глобално на нещата, не като селяци, който и да замести барса пак ще ревете, докато ваште не дойдат, а те са толкова атрактивни е европа, че свят ми се завива, прегледай финалите на ШЛ и КЕШ и виж как са печелени с какви резултати и ще ти станат ясни мн неща.

споко, догодина ще плюете и по баварците.

Най-после! Дано Барса не се появят скоро на сцената. Поздрави на Камата...

Дори и сега се видя кой е по-класният и техничен отбор - Барселона, разбира се. 5 години нямаше кой да им стъпи на малкия пръст. Нормално е да има спадове, без Гуардиола, бес Меси, Пике прави глупости - голям отбор е Байерн, нема що...

това със съдиите стана банално, започнахте с челси, трябвало в 93 мин да се свири измислена дуспа, после .утката моу орева света, че финала срещу манчестър трябвало да е негов и в бг човека заседна лъжата, че барса мачка 5 години и байерн, и манчестър, и реал, и де що има само и изключително с помощта на уефа, ама един не каза за чий .уй са го правили съдиите това??? Който и да ги смени на върха все ще има такива като тебе да плямпат виж ги сега пък тия един играч имат, грозен стил на играа, ама те печелят само заради съдиите и тн. и тн.

Без Меси Барса е гола вода,а той видя,че няма смисъл да играе и си остана на пейката.

Два немски отбора доминираха в ШЛ. Дортмунд играеше най-бързо и най-красиво от всички, Байрен най-хомогенно...Вкараха най-много голове... дори английските вестници се прекланят пред новия модерен немски футбол и пишат "Футбол ела си в къщи"...., а след загубата на Юве италианските вестници писаха, че са загубили от извънземни...(ха ха "тъп немски футбол"). За последните 4 години Байрен ще играе за трети път на финал.... Кой друг го е постигнал това???

"Да ги сравняваш с отбори като Байерн,Юнайтед,Реал,Милан е просто смешно" - а преди 70та, къде е байерн, тогава някой е казвал, ама какви са тия бе, да ги сравниш с реал, бенфика и милан е просто смешно. Къде е манчестър преди фъргюсън и челси преди абрамович. И обратно, къде е нашия цска сега и преди 90, къде е Аякс сега. Барса започва истнска история след падането на режима 70те. Написал си глупости. Барса стигна отбори като Байерн и Аякс , и задмина такива като Манчестър по европейски успехи, фактът че на европейса сцена излизат нови и нови отбори наред със старите колоси, а някои завяхват показва, че футболът е жив и се развива. По твоите думи място за други няма, това е, всичко е начертано, а източна европа за какво да играе и да се пънат там русии, украйни и тн., да дават купите на най-успелите пет отбора всяка година по график.

Прав си за това, че се очертава един много ТЪП ФИНАЛ, европейски финал между два германски отбора.

почти толкова туп като теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Получиха си заслуженото! Много се "изкефих"! Винаги ме е дразнил начина по който надменно разцъкват, когато водят с няколко гола, не е спортменско. Те не просто загубиха, те бяха УНИЖЕНИ! Браво Байерн!

Bиж сега разбирач. Tака нареченото "разцъкване" е тактика, и тя си беше доста успешна през последните години. противника се приспива и не може да си прави играта а играе по свирката на другия. Oбаче беше въпрос на време да се намери цаката, както се случи с дефанзивния футбол, хаотичната концепция и култовата система 4-4-2.

Каталунският балон се спука окончателно ... Отдавна издишаше ...

Отбор който е печелил всичко и който няма тренюр цяла година, истинско чуде е че стигнаха до тук. Барса и велик отбор и винаги е бил. Може и да имат падение в следващите няколко години но без съмнение пак ще се завърнат...

Да бе да, никой не знаел за барца. Как не Прочети книгата От Юнак до БарЦелона.

абе на испански не се ли казва БарЦелона?

Тоя мач вдигна цената на Меси поне двойно.

С Меси 0:4, без Меси 0:3

"...Секс Фабрегас..." - за какво ли си мисли автора/авторката на статията?

барса за цял сезон почти няма читав мач срещу голям отбор, в ШЛ от самото начало едва, едва добутваше (само срещу Милан се напъна в реванша). В примера и за купата срещу реал също слаби игри и загуби. Ръководството на отбора осра яко работата и в типично каталански стил (турбо скъперници) първо изгони пеп и не барна нищо по ключовите постове в състава дълго време (още се разчита на потрошения пуйол, разни елементи като алвеш, бускетс и др нямат отдавна място тук). Хората взеха да си говорят пак за Лапорта. Напълно незаслужено ще станат и шампиони без победа над реал, цял шампионат всичко им полегна яко, докато срещу мадрид нз защо се скъсаха от зор. Това се казва да "натрупаш" дивидент по инерция. Сега ги очаква тежък период и вместо плавно да направят подмяната ще патят и от далеч не толкова титуловани отбори като баварците. Иначе това е пътят на всеки голям отбор, същата съдба очаква и мн др. Представете си какво го чака да речем един манчестър, когато треньора най-накрая ги изостави и колко ги "обичат" в англия след всички тези години. Байерн също бързо ще се освести, че по-нагоре от това няма да има накъде, особено със следващия треньор, на когото след спечеления финал този месец ще му качат летвата до небето.

Нека една година и на швабите да се кефим !!!