Велик Гришо победи световния №1 (видео+снимки)

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи немислимото на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид, след като победи световния №1, сърбина Новак Джокович, със 7-6(6), 6-7(8), 6-3 и се класира за третия кръг на турнира.

Обратно в новината

Коментари - Велик Гришо победи световния №1 (видео+снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свалянето на красивата машка шарапова е далече по голям успех на гришо от спечеления мач сас сръбския перко.

я ему сказала "если не въиграеш пизду не дам". вот он и въиграл. приидeтся даст ему.

Баш ми е драго като гледам ови балкански момци како дивно . како фино играт!!!! ЦЕЛИОТ СВЕТ МОРА ДА ЗНАЕ КОИ СМЕ НИ БАЛКАНЦИ!!!!!!!!!!

Удоволствие беше да гледам мача на Гришо . Цялата зала скандираше неговото име . Невероятна игра. Браво Гришо ! Ти си 1 !

Отвратителна публика в Мадрид. Ноле е най-големия!

Така е ама тука ще те изядат за коментара. Публиката беше под всякаква критика, тъпите испанци не могат да преживеят, че Новак е по-добър от Надал. Хубаво ги напсува Джоко

Отвратителен циганин в дир.бг

Защо? За кое не съм прав?

защо бе ти тако причаш? то е само само игра радувай се ....да стварно Ноле е добар али и Григор е супер звезда....

Григор Димитров ни върна спомена за сащ'94! Благодарим ти, Гришо!

БРАВО!!!

Браво за фантастичния успех ! Сега обаче трябва да си още по силен защото преди стремежа да победиш най-добрия те дърпаше, а сега трябва да се стремиш да запазиш тази невероятна форма !

Браво на това момче! Само в такива мигове се гордея, че съм българка. Ако и политиците ни имаха неговите качества и хъс за победа на политическата сцена, България щеше да бъде една успешна държава, но уви...

Браво Гришо, и ГЕРБ е с теб! Ей, и да гласуваш в неделя, ГЕРБ запомни!

деер

Всички можещи българи постигат големи успехи в чужбина! Браво и стой далеч от България докато си в големия спорт!!! Успех!

Браво бе мъжки!!!! БРАВО! Страшен кеф ми направи! Невероятна психика! Ще си номер 1! Поздравления и поклон! Благодарим ти, че ни накара да се почувстваме много, много горди!

СУПЕР СИ ГРИШО. МАЧКАЙ НАРЕД ... ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ С ТЕБ.

Браво Гришо,само напред , че "нивата" е дълга.Здраве и късмет.

mnмного щум за нищо

Много шум за нищо е било когато си се родил, смешник! Гришооо, ВЕЛИК СИ!

вече идва време да се пребори за влизане в 15-тицата на мъжкият тенис. дано успее.

БРАВО!

Благодарим ти Гришо! Гордея се, че имам такъв сънародник!

Браво дано да е здрав и да подобрява формата си за да му се радваме дълги години...

Не мога да повярвам!!!И ние си имаме Макенроу!!!

Браво, Гришо! България е с теб и се радва на успехите ти! :)

Хубаво ще бъде да го подкрепяме и когато има загуби. Браво на момчето! Дано върви все напред и нагоре!

Ако иска да топи в меда на кака Маша трябва да е намбер 1 :) ... Рускинките са много амбициозни :)

Горещи поздравления на Григор Димитров! Той доказа, че чудеса все още стават! Благодарим ти, Гришо! А на лузърите им пожелавам вече да млъкнат завинаги!!!

Браво, момче! Мачкай нататък!

ама ти българин ле си.. или хасковски ибрик? щото гришата си е българче

Гарантирам ти,че съм чист българин.Обаче,съдейки по правописа и изказа ти,дълбоко се съмнявам ти да си такъв.И да те светна,че "Ямача" и"Кенана" са официални имена на градски паркове,като във вторият се намира елитен тенис комплекс,на който Гришо израстна.

Браво.

номер 1 си гришо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Викаш, от нея ли е прихванал кадем?!? Начи мааму стара по полов път не само срамни болести се предават! Евалла на тоя Григорий, знае как да го нафърфори и ето на, печели!

Поклон! България ти се възхищава! Играя и гледам тенис от много години - това е любимият ми спорт. ТИ си феномен! Желая ти все такива мачове! Гордея се с ТЕБ!

Каквото и да се каже за този мач,ще бъде малко. Това беше истински героизъм, с тези крампи в края на втория сет, да победиш световния номер едно в тениса. Не съм изпитвал такава радост и гордост сигурно откакто станахме 4-ти на световното 94 г. Само като слушах как всички подкрепяха Григор и настръхвах, те испанците така и Надал не са аплодирали. Благодаря ти Гришо, за тази незабравима вечер

Не се бъркай, испанците мразят сърбите, не че ни обичат нас. Т.е. те просто викаха с/у Джокович, защото е непробиваема стена за Надал през последните години. Испанците са едни от най-големите селски националисте в Европа.

Спри с простотиите си. кажи нещо за Гришо. Точ селтак жоката не спря да се разправя със съдиите. И не само в тоя мач. То са хвърляне и чупене на ракети, копаене на терена, псуване, роптаене. Това ли му е великото? Биел Надал. Колко турнира е взел тази година? Кой го хване го спуква. И така ще е занапред. Край на сапунката жоката!!!

Имаше и много българи на срещата. В началото публиката определено подкрепяше Ноле, но после борбеният Гришо ги плени... Цялата среща я има на youtube(.)com/ TennisOnlineHD с добро качество. Определено в този мач, както и срещу Надал в Монако, Гришо играе голям тенис! Много успехи на Гришо в следващите кръгове!

гордеите се с него ! наи големия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, ще бъдеш най добрия, имаме нужда от хора като теб, за да може да си вдигнем малко главите от цялата помия която се случва в Бг. Жив и здрав бъди.

Ех,как искаме и жадуват душите ни за хубави новини.Браво на момчето,че аман от гнусотии...Благодаря ти Гришо,че ни караш да се чувстваме горди!

до Ямача,цяло Хасково ,като за световно скача,че Григор е победил горделивият сръбски миндил.Ех Джока,Джока, вече не си стока и дано си вземеш урока,че те чака само бой, от момчето ни герой.

Браво Гриша !!! Донесе ни много радост ! Само победи занапред !!!!

Браво,браво и пак браво на Гришо!

Браво Гришо, гордея се, че си българин. Тази вечер бе историческа, невероятна, магическа и като един прекрасен сън! Бог и истинските българи сме с теб и те подкрепяме - ти направи нещо невероятно, което ще ни трябват години да го осмислим и оценим истински! От сърце ти пожелавам много успехи и занапред Гришо - плаче ми се от радост направо - благодаря ти за тази прекрасна победа, за това което направи за мен и за България!

Бравос! Беше невероятно. Във края на втория сет си помислих , че нещата отиват на зле, но Гришо показа , че е мъж. Надявам се това е началото на стремглаво влитане в десятката , а след известно време чакаме български номер 1! Честито българи!

Изтръпнах при 5:5 във втория сет, когато получи контузия! И след като беше на мачпойнт в тайбрека си казах - ето, победи. Като обаче го загуби си помислих, че ще загуби и целия мач служебно, защото ще се откаже заради болката. Е, да... ама не! Григор показа мъжество. ЕВАЛА! ПОКЛОН! НАКАРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ГОРДЕЕ! И не само нас. Едва ли друг тенесист е имал такава подкрепа на корта. Имах чувството, че всеки дошъл да гледа този мач беше за победа на Григор.

В дните в който ни заливат с каква ли не помия, тази вечер съм горда, че в нашата изстрадала държава се раждат българи като Григор!!! Гришо благодаря, че ме накара да се чуствам горда БЪЛГАРКА!!!

Гордост, гордост за всички българи! Евалата Гришо, очаквах голям успех от теб и ти го постигна много скоро!!! Продължавай да ни радваш с победи, показвайки красотата на тази игра!!!

деер

Българите постигат върхове в чужбина, но и трябва да стоят далеч от България докоснали се веднъж до успеха! Браво! Браво!

Беше страхотен мач! Браво на Григор, игра много майсторски! Според мен не му достига единствено малко физика, но това е нормално - още е твърде млад. След някоя и друга година ще е перфектен, сигурно и крампите ще отшумят. Сигурно ще спечели поне следващата си среща на този турнир, пък дано стигне и до финал!

браво гриша напални ни сарцата все така напред и нагоре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Гришо ! Браво Браво Браво !!! А на всички лузъри , които го плюеха и заставаха в подкрепа на Джокович пожелавам да си останат лузъри завинаги .

Браво, Гришо!

Браво! Само така - успех!