Сър Алекс Фъргюсън се пенсионира!

Сър Алекс Фъргюсън се оттегля от поста си като мениджър на Манчестър Юнайтед, съобщиха от клуба днес.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс Фъргюсън се пенсионира! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ви гони вее, той като бербаткоо иска в лондон, къде по селата ще ходи, как го виждате "недоволния" да остане 20 години в един клуб, нали ще се изпокара с всичко живо, вижте къде е бил треньор и вижте ЗА КАКВО СИ Е ТРЪГВАЛ, за повече слава и пари, за лоши резултати, за още повече слава и пари, заради горните три плюс скандали ще му е последното зачезване, е да изкара в юнайтед колко да изкара??? а и се скъса да се мазни на дедкото след мача, можеше и да му ..ха, хахаха

Явно и ти си цскар, то инак такава тъпотия няма по хората. Цял свят е признал мауриньо направи Челси шампиони и редовен участник в ШЛ, направи Интер ей така от нищото Шампиони на Европа . Реал стана шампион по време на тоталната доминация на Барселона. Истината е че е доста по умен от обикновените ритнитопковци, може би щото топка не го е удряла по главата.

Съра разбра, че Мауриньо се завръща в Англия начело на Челси и повече титла няма да види и реши да се изниже докато е време, че после ще е късно!

а не защото е на 150 г и направи 1500 мача и купи, направи ман от среден отбор в най големия в англия

Голям треньор и човек - да, имаше кусури, но кой ли няма, а на фона на постигнатото - фен съм на Ливърпул и не ми е симпатичен, но не могат да се отрекат титлите ! А кой ще го замести - мохриньо или Мойс ? Ако е мохриньо ще се нагледаме на пози и наслушаме на обвинения без да гледаме сериозен футбол, ако е Мойс - ще има здрава игра, но не знам дали ще го замести качествено.

Менче, ти да не мислиш, че треньорите напускат клубовете по собствено желание? 99 % от треньорите биват уволнявани. Единици са тези, които си напускат сами. Но иначе си прав. Аз само ще добавя, че се радвам за пенсионирането му. Хич не ги обичам червените дяволи, но не отричам, че Фъргюсън е най-добрият мениджър EVER! Сега силите в английският футбол ще се изравнят. Той беше човека, който дърпаше Юнайтед напред толкова години. Ако следващият им мениджър не е Моуриньо, Манчестър ще спечелят не повече от 3-4 титли в следващите 10-15 години. Феновете им няма как да са доволни от тази новина, но феновете на всички останали клубове със сигурност ликуват.

Дейвид Мойс не е за пренебрегване, ей! Виж го какви чудеса от храброст прави с Евертън, без никакъв бюджет...

сега съм убеден ,че англ. футбол ще дръпне нагоре,когато това зло го няма.... празник за истинските почитатели на любимата игра...

Типично изказване на типичен тъпа ... ъъъ... цскар За 26 г. 13 титли е огромно постижение. Две купи на европейските шампони. Тоя сър верно е бил спирачка на футбола.

Нито един положителен коментар... нищо чудно, нали сме българи. Е аз ще започна... Невероятен треньор, невероятни постижения, нечувана лоялност към един клуб (колко треньори са били толкова дълго в един клуб), страхотен мотиватор, стратег. Футбола и феновете на Юнайтед губят много. Дълбок респект!

Аз ще отида още по-далеч - вече Манчестър Юнайтед няма да бъде същия! Подкрепям ги още откак започнах да разбирам от футбол, тогава се бореха да се задържат в първа дивизия, а информация за този шампионат се чуваше само по новините по радиото в 8... Отива си една институция, футболът на Острова вече няма да е същия. Благодарим, Сър Алекс за емоциите, които ни доставяше толкова години!!!

са като тръгнат надолу ще го викат на бис, вервайте ми това няма да му е последния сезон, ще има завръщане поне за още един, той се е срастнал с клуба бе, то не става лесно

Пак той ще командва, но от по-горните етажи на властта

дано да е вярно- ура.

Отдавна му беше времето на тоя гадняр!!!

еййй доживя човека до пенсия сега ще му дадат 250 лева пенсийка да си ги харчи със здраве.