Берое взе Купата след исторически финал с Левски

Берое е новият носител на Купата на България след драматична битка и дузпи на финала срещу Левски.

Обратно в новината

Коментари - Берое взе Купата след исторически финал с Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ДВАТА ОТБОРА ИГРАХА ДОБРЕ, ЗАТОВА И МАЧЪТ СЕ ПОЛУЧИ НА НИВО. НО....КУПАТА Е НААААШААА!!

Футболистите на Левски се раздадоха,но Берое не се стресна и след като мача не беше уреден логично сините загубиха,а сега и за първенството ако не уредят нещата ще вземат и там калъфката.

армейчетата да не се радват,че си остават само с трето място и никаква европа,никаква лига,там на село на нивата да си ритат...

Само ЦСКА оле

Всъщност Йовов издъни отбора с присъщата си от младини глупост, но тогава имаше и онзи невероятен талант, който уби с алкохол и простотия. Най-ме подразни в Левски грубата игра - това ги закопава в Европа, а в България още им го прощават. Браво - заслужаваха тази радост в Берое!

Предлагам на Гейарена да се направи "Музея на калъфката".По този показател сте номер едно.Там също така може да се изложат и "моралните шампионски титли"-другата ваша гордост.

За "Берое" купата, за ЦСКА - супата.

Отбор с човек по-малко 80 минути да ти прави преса по целия терен, да ти вкара два гола, минута преди края да има малшнаса да пропусне 100% положение, накрая рулетката на дузпите да ти донесе победата и да твърдиш, че е заслужено си е смешно. Пък тия дето нямат ток, вода, стадион, не си плащат данъците да изпаднат чак толкова, че да се присимиват на отбор, който се бори и за купата и за титлата, при положение, че техния отбор няма и беъгъл шанс за тия два трофея е достойно за съжаление.

Жалка мишка си ти щом не разбираш,че не става само с ядене.. требе и акъл.Не е лошо да има и мъжество,и кураж и вяра в победата - все неща за които в Левски не са и чували напоследък,но пък за сметка на това Беройци имат от всичко това предостатъчно :)

Телета, за затвора сте. А говеждия отботр трябва да го забранят със закон.

Цялата схема е ако Левски стане шампион,Берое и Лудогорец да играят в лига европа и да преебат ЦСКА, затова левскарите не искаха да вкарват дузпите вчера..ама тъпите селяни не могат да го схванат и се радват ли радват че били Левски..

Не ставай смешен. Прочети какво каза Митов преди 2 дни - "Искам купата, и даже тренираме усилено изпълнение на дузпи". Но тези куци коне, колкото и да тренират, за нищо не стават.

Ти си смешен,Митов естествено така ше каже,няма да каже каква е схемата я,номерът е да преебат ЦСКА и така ще стане ще видиш..

уникално е, до какви висини може да стигне "мисълта" подуенска само и само, за да не признае, че вчера Берое бяха по-добрия отбор... всяка загуба за тях е заговор, конспирация, схема или опит за преврат :))))

кат сравнявам нивото на нашия финал за купата и един двубой с опашкари в което и да е европейско първенство се чудя що изобщо го има тоз спорт у нас лол

ТАЯ ГОДИНА лофски ЩЕ ПОСТАВИ РЕКОРД КАТО ВЗЕМИ ВСИЧКИТЕ К А Л Ъ Ф К И НА КУПИТЕ.ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДАР ЗА ЧЕНГЕТО-ДОНОСНИК-Б А Т К О ФФ.

Левски им даде купата по линия на Илиан Илиев и селянията се радва ли радва....

Нещо си се объркал. По линия на Ил. Илиев, Берое им "пускаше" незаслужени победи, ама свърши вече тая!!! " Няма мое няма твое всичко е Берое"

Провикнал се е Никола, провикнал се е Николчо от връх от Стара планина, от игликова поляна. Изкарвай Батков говеда ! Вашите, Батков, нашите. Вашите, Батков, нашите, чичови брези биволи. Ша ида да ги продавам, дано ти си трофей да купим

Честито,Беройци! Мъжка, честна игра и заслужена победа! Преди време мекерето н.сираков нарече Берое "отбор без душа"..Този човек е излязъл от красива Стара Загора, но май се е оял и сърцето му е покрито с лой вече..!Напротив-Берое е един от малкото български отбори с огромна душа-това е фанатично преданната агитка и цялото население на Града на липите, които обичат и подкрепят отбора и в хубави и в лоши моменти! Браво момчета! Браво Хубчев!

АЙДЕ СЕГА ЛЕВСКИ НА МАЧ С БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ ВЕЧЕ Е ПОЗВОЛЕНО ДА ГИ БИЕ ...АКО МОЖЕ ДЕ...))) ОТ СТАРА ЗАГОРА С ЛЮБОВ

ЕДНО ВРЕМЕ КОТКОВ КАЗВАЛ НА ЖЕКОВ- БАТ ПЕТЬО КАТО ТРЪГНЕМ ОТ СОФИЯ ЗА СТАРА ЗАГОРА С АВТОБУСА ДА ИГРАЕМ МАЧ И ВЕЧЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НИ НАБУТАЛ ДВА ГОЛА.....ПОД АЯЗМОТО ИМА ЕДИН ТИМ КОЙТО МАЧКА ВСИЧКО НА ЗЕЛЕНИЯ КИЛИМ!!!!

Само не знам как Котков е казвал на Жеков "Бат Петьо" като е 6 години по-голям от него!!! Май си го измисли ???

Жеков е играл до 24 годишна възраст в Берое,а Котков по това време е бил на 30!!! Кой на кого е бил "Бат"???

Страхотен футбол, страхотен финал, отличен съдия. Не вярвам че гледах всичко това в нашата мила България. Нямам думи от видяното. Цялото семейство се радвахме на играта. Имаше футбол, имаше емоции. И двата отбора ще се гордеят с този финал. А този велик Петър Хубчев, е пример за скромност и мъжество. Такъв беше и като футболист. Поздравявам всички......

Честито на Берое - заслужена победа! Не мога да разбера този "куц кон" Йовов докога ще го пускат да "пасе трева" по игрището - не се ли убедиха вече, че не става?! Вкара два случайни гола и решиха, че е футболист - е да ама не - да се отказва преди феновете да са го отказали! И все пак и с 10 човека Левски трябваше да бие Берое без проблем - да ама не. Пълни нещастници сме - дано Лудогорец да спечелят първенството, че да не се излагат "нашите" нещастници и в Шампионската лига. С такава игра не заслужаваме и в Б-група да сме. Отвратен съм и ме е яд, че Левски ми е любимия отбор - не, че ЦСКА са много по добри де - просто футбола ни е ужасен - докога ще търпим тази "сапунена опера" български футбол?!

Само ме притеснява в тези мачове извън столицата, че гугутката може да сгази още няколко човека на връщане ... Това е силата на възпитанниците на уефски - да убиват хора по пътищата безнаказано - гунди уби трима и стана герой, гугутката е само с двама - дано не настигне гунди ... Иначе във футбола с нищо не са известни - орисани са да са измислени ! Злобейте сини мижитурки - идва ви краят, в Европа измекяри като вас не търпят !

ти не стана ли депутат от ДПС, бе Юзеире, фес смачкан?

Пълни копанята с мамалига, разбъркай я с една мура и се задави с някоя "Загорка - Ярмейска дълбока резерва".

Тия пак ми провалиха тотото.

Браво на Берое! Бяха по-добрите! Честито!

Черното тото пере ли пере, а лумпените ходят да се млатят за развлечение...

Бастуни които плюете Берое...главно то Левски или ЦСКА...забравихте ли че 45 години цялата държава играеше за вас!!!!! БОГ ПРОЩАВА,БЕРОЕ НЕ....МРЕТЕ БЕ ТЪПАНАРИ...ВСИЧКИТЕ ВИ ПАРИ НЕ ПОБЕДИХА

Само БЕРОЕ.

добре, че Берое е единственият отбор на държавна издръжка та успя да спечели. ТЕЦ Марица - изток 2 сега ще пусне и "спортна такса" в цената на тока по този случай!

ПЪК ЛЕВСКИ - ТАКСА СЛХУТЕНЕ С ЛИКА НА ЦОЦО!!

Цоцо е чорбар заралийски селяндур !!!

Създадохме радост голяма на червената цесекарщина, тя бе заложена, можеше мачът да се играе в Стара Загора, можеше съдията да е играл в повече отбори които мразят Левски, можеше Йовов да не бъде изгонен ако бе в червена фанелка, с нея гонене има само при трапанация на череп на противников играч. Но кефът на цялата фенскожурналистическа гилдия е пълна , така ще е и след загуби от ЛДГР И Славия. Да живее тъпата ЦЕСЕКАРЩИНА във всичко...

То и съдията вкара дузпите за Берое :)

Що бе червените ти очила толкова много вкарани дузпи от Берое ли видяха , то това да не ЦСКА Червено знаме и БКП... Даже и децата извън терена бяха включени да не дават топката.

choko73

Не! Съдията спаси дузпите на Левски!!!

На кривата ракета - космоса й пречи. Какво общо има ЦСКА с безумно слабата игра на сините?!? Или пак сме на почина - аз не гледам на мен да ми е добре, а на Вуте зле.

Тия левскари големи дузпаджии :)

Евала на Берое - мъжка игра и огромни сърца ! Страхотен мач направиха ! Колкото до уефски - като не помагат съдии падат, нещастници, даже няма нужда да се коментират, милицонерско отборче ...

Лузер, да загубихме мача ама го ... на червените преди няколко мача. И един въпрос към тикви като теб: Кой български отбор е известен с името - Отбор Насила Влязъл в А-група???

Ъъъ, отбор Палатка?

уефски ли е тва?

лефски защото навремето за уреден мач извадиха от групата единия от уговарящите - Металург Перник, а другият - лефски естествено си остана лефски насила влезе и в евротурнир с откраднат лиценз, да напомня...

За фаворит -естествено, че Левски е фаворит в България. Това ни е орисията - да сме фаворити. Това каза треньора на Левски. Каква орисия, какви фаворити, какви дузпи, какъв Йовов, какви 5 лева. Как им идват наум такива глупости? А и ги говорят на всичкото отгоре. Ужас!

НЕЩАСТНИЦИ СРАМ МЕ Е ОТ ВАС . НИКАКВИ ЗАПЛАТИ ПОНЕ 6 МЕСЕЦА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ДАВАТ . ДУЗПИ ПОНЕ ПО 3 ЧАСА НА ДЕН ТРЯБВА ДА УЧИТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ , ОТДЕЛНО ДРУГАТА ТРЕНИРОВКА . ТОВА ДА НЕ ВИ Е ЧАЛГОТЕКА БЕ МЪРДИ НЕЩАСТНИ .

На Левски не им трябват тренировки,а душа,кураж и мъжество.Честита купа на Берое и невероятните беройци,които пари може да нямат много,но показаха,че разполагат с неограничени количества кураж,мъжество и вяра в победата.Респект !!!!!!!!!!!