Легендарният Дейвид Бекъм се отказа от футбола

Легендата на английския футбол Дейвид Бекъм сложи край на професионалната си кариера само три дни, след като помогна на Пари Сен Жермен да спечели първа титла във Франция от 1994 година насам.

Обратно в новината

Коментари - Легендарният Дейвид Бекъм се отказа от футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още един манекен ще отиде, кудето му е мястото - на витрината. какво велико видяхте в него ?! спомнете си само как иъпулняваше дуспи тоя нещастник, та и турските футболисти му се подиграваха на терена !

легендарен, да бе, ако беше по-грозен едва ли щяхте да пишете така

Отказва се един от добрите английски футболисти. Легенда е много силно казано. Легенда го направиха медиите покрай жена му и светския му наичин на живот. При нас нещо такова са Божинов и жена му. Макар че е светотатство Божинов да се реди до Бекъм като футболни качества, но нека не се заблуждаваме Бекъм беше просто един добър футболист и нищо повече. Хубавото е че изглежда е и добър човек , което в края на краищата е най-важното. Успех Бекъме накъдето и да затръгнеш.

Отказа се още един бастун, който риташе само с единия крак и мухясваше по терена. Медиите какво ли не правят.

бастун???????? .......ама ти маѝ нищо не разбираш от фудбол.....

Играеше елегантно, имаше брилянтен пас и поглед в дълбочина, кой как и къде се е пласирал, техничен, не грубиянин. Просто ми напомня донякъде незабравимия Георги Аспарухов. Оттук нататък - да отвори нова страница в живота си, има Виктория, децата, рекламите, светските събития, емисар на ФИФА по света и работа с малчуганите, а защо не и участие във филми и кариера в Холивуд?! Няма да е първият футболист, камо ли пък въобще спортист, станал актьор, и то добър. Благодарим за преживените хубави мигове на терена с него и успех!

pompai

Малко закъсня.

тои не е от йонаитед бе може и да е бил ама вече не е и да наистина е легенда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Отива си една икона на английския футбол.Основна част от легендарния юнайтед.