Коментари - Лудогорец отново е шампион на България | corner.dir.bg
назад

Лудогорец отново е шампион на България

Лудогорец Разград защити шампионската си титла на България, след като победи в Монтана с 3:0, а Левски не успя да надвие Славия и завърши 1:1 с "белите" в София.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец отново е шампион на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 60

Ако Мутрата беше на власт ,Левски щеше да стане шампион.Такава беше директивата.Спомнете си колко съдии изгоряха заради тази директива.Но Мутрата си е в Банкя,а Левски пи една студена вода.

В последно време забравих няколко пъти да гледам мачове на Левски включително и вчера. И сега търся обяснение за това. Дали един висш разум ми е спестил разочаровнието. Или пък същия разум ми подсказва това отбора на народа ли е или на Батков? Или може би името на Левски трябва да се свързва с по - сериозни неща .Най вероятно този разум е накарал един запален левскар сам да даде мача на Лудогорец. Ние сме най - добрите , но защо да ходим да се излагаме? Или пък ние постигнахме нещо , ето ви шанс ви да направите нещо по - добро. Какво е искал висшия разум ще разберем скоро.

голямо недоразумение е спорт,притежаван от трансформирания капитал на соца.

Хора , колкото и невероятно да звучи но левски не искаше да спечели този мач , в който славия изобщо не се напъваше и като видяха че те не могат да вкарат гол левски си го направи не може да ме убеди някой че гола на везалов не беше с умисъл .Явно някой е взел много пари за тази издънка но за съжаление не можем да го докажем .

това е дуното това може само на левски да се случи аз така си и мислех че ще стане издунка с това1 на0.жовов трябваше да играе докраи аз така бих поступил няма по прост отбор от левски аз повече от бг футбол не се интересувам тупи говеда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Антверп - Левски 4 на 3, в 94 минута 3 гола за три минути. Нищо ново под слънцето

Мъчно ми е за многото нормални фенове на ЛЕВСКИ, които бяха излъгани от кликата около Батков! Отбора, а и треньора показаха, че нямат потенциал! Само големите приказки.

Батков,Батков не разбрали,че Тонев не може да купува мачове като Сираков.Връщай го веднага!

Само Уефски оле оле оле оле оле оле оле оле оле :)) Има Господ и Господ обича Паткоф-не може с луд късмет и 28 уредени мача да станеш шампион-трябва да купиш 30 мача за да не си Евроидиот + Бг идиот и съдиите да ти отменят по презумпция освен лудия късмет, с който съдбата те целува по челото и автоголовете. И да ти свирят, освен отмяна на чужди голове и отмяна и на автоголове. И да не дават дузпи на ФК "Дузпа", защото не могат от некадърност да си ги вкарат дори, ами направо да им свирят голове :)))))))))))

Какво стана, одавиха се накрая на Дунава.

Веднъж и Славия да не продаде или купи важен мач за титлата. А може и Лудогорец наистина да им дадат премии... Тия Славия преди 5-10 години играеха толкова нагласени мачове че очаквах че 100 % мача ще е купен.

Не са го продали защото Батков е стиснат и си мислеше,че едва ли не Славия сами ще паднат.

Левски бяха ЕВРО ИДИОТИ ! Сега са просто ИДИОТИ !!!!

Всъщност уефски имат проблем - толкова са слаби, че и с купените мачове не могат да сечелят титла ! Решението е едно - да се дават титли по решение на политбюрото на милиционерската партия герб - нека те да решават кой да е шампион, без значение кой какво показва на терена ! Само тогава уефски може да вземе титла ! А иначе са орисани да побеждават ... особено когато мачът им е уреден, съдията купен, перуката от БФС помага, политбюро е назначило правилно съдийската бригада и борат е дал на който трябва - тогава са велики ! Жалко милицонерско отборче без минало и бъдеще ...

Присъединете се към новата ни кампания "Кажете НЕ на футбола"

Ами, че то футбол от 1994 г. в България НЯМА! Има само една мъчителна агония и нищо повече!

Трябваше с тази кампания да започнете по рано,а не след като се провалихте.

Догодина, когато от Дудуковите медии поискат двойни такси от сателитните оператори от само себе си ще спре интереса към родните ритнитопковци

Милият Йовов, от години го слушам и мисля, че няма никакъв потенциал - имам предвид умствен - повтаря еди и същи клишета и факта, че не си дава сметка, че вече втора година проваля отбора във почти всеки мач, показва, че не става за ръководител в Левски. Не мога да разбера защо Иво Тонев го пробутва непрекъснато, най-вероятно, защото и той не се отличава с някакви качества - пълен въздух - нищо от това, което казва не се случва в последствие. Левски няма нужда от такива посредствени ръководители - Батков, Боримиров, Тонев, Йовов - имаме нужда от хора с дългосрочна визия. Какъв е смисъла всяка година да се оправдава посредствената селекция и липсата на юноши с големите "ЦЕЛИ", които все се изплъзват? Аз като привърженик на отбора бих подкрепил една да речем три годишна програма без шампионски амбиции, но с перспективата да се изгради голям отбор, играещ красив и съвременен футбол.

От Газпром след мача са им изпратили една тръба, за награда. Като разбрал колко т.нар. "Фи" на подаръка Баждеков получил инфаркт

Ха ха - даже и купата им занесоха на герена и те се издъниха ! Цялото първенство ги бутаха брутално - почти след всеки мач уволняваха съдия, заради брутални "грешки" в тяхна полза, управляващите им дадоха тонев, за да им урежда мачовете, борат дава пари на съдиите, перуката им удря рамо от бфс и некадърниците не могат да вземат и титла ! Това е тумор за БГ футбола !

Ами честито на Лудогориц. А на Левски, никой не му е виновен. Сами си вкараха гола във вратата. И Браво на Славия за честната игра.

Не ви искаме вече... Не ни вършите работа.

Преди месец Стоичков каза: Лудогорец ще е шампион, защото играе футбол... за разлика от Левски. Поздравления за успеха !!!

ДО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕФСКИ:КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ДВЕТЕ КАЛЪФКИ.ТОВА Е ЗАЩОТО ОЩЕ ВИ РЪКОВОДЯТ-Д. С. В ЛИЦЕТО НА ПАТКОФ- Г.МАРКОВ И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МИЛИЦИ ОНЕРИ ОТ МВР-БКП.

Аз по принцип съм от ЦСКА , но откакто "Боклуцуте" поеха отбора не гледам български футбол и се водя цесекар само за статистиката. Някъде мернах , че Левски били в последната минута Лудогорец и дори вече са шампиони. Добре викам - живи здрави - Левски шампиони. Обаче се започна едно натрапващо плюене по ЦСКА от Батков и сие ... защо бе джанъм ? На умряло куче нож вадите ? Нали съперник за титлата е Лудогорец , защо пак ЦСКА е на мушката ? И като разбрах , че имало шанс да не станат шампиони ..... им теглих една майна ( разбирай проклех ги ;))) . И ги хвана ! ;))) Сами са си виновни . Като много приказват ги чу Дявола ( аз ) ;))) . До всички левскари - в близкте 5-6 години няма да станете шампиони .... После ще реша дали да ви простя ! ;)))

Много си снизходителен!27 титла след 27 години!Или да целуват на Сираков/те знаят какво/,за да ги направи шампиони!

Нищо изненадващо, просто закономерност. Всичко се случи по една нормална логика. На едните говеда наркоманската публика издига трансперант по случаи рождения ден на Хитлер, на другите говеда шефът им се именува Дучето?!?!?! На едните говеда фен-клуба излиза с декларация да се гласува за ГЕРБ, на другите говеда феновете подкрепяха Мутрата по време на протестите. И на едните и на другите говеда феновете издават маимунски звуци като видят чернокож футболист. Обичат отборите си, спор няма, но по един примитивен, фашизоиден, национал-социалистически демодиран начин. Как тогава тези два "гранда" да не изглеждат толкова жалки и да не рият дъното на футболната реалност. Единственият правилен подход за възраждането на БГ футбола е точно като на симпатични тимове като Лудогорец и Берое - с интелигеност, скромност и последователсност.

"Лудогорец" и скромност?!? Магаре и космос. Когато почнат да пият кафе без захар, тогава да видим какво ще представляват.

Има едно хубаво нещо и това е, че "ФЕНОМЕНАЛНИЯ" Йовов няма повече да играе. Може би ще мога да гледам мачове на Левски и да не се ядосвам. Може би?

Левскииииии Левскииииииии шампоан

Привърженик съм на Славия, но български мачове отдавна спрях да гледам на стадиона, камо ли по телевизията. Има ли още заблудени фенове на български отбори, които го правят това нещо? Жал ми е за тях...

Мъдро го е казал народът: "Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупи..."

Е добре де,нещо не ми се така връзва,сума ти съдии наказаха заради левски и дори изгониха, защо допуснаха да не купят и този съдия, но те са си слаби и си личи, че са ги бутали, малко по-добри бяха, но не са за шампиони с тези пазарлъци.

Идиотите от покрайнините на София...

Левскар съм...не мога да не кажа че е тъжно на собственния си стадион да оставим титлата да я вземе друг отбор... нямаме тиим за европа, не играем добър футбол, на моменти бяхме жалки...има нещо изкривено в цялата тази синя идилия, носим името на най великия най светлия българин поне малко го осъзнайте вие футболисти и ръководство, само с приказки не става...дано си вземете поуки но едва ли годините минават и все една и съща посна супа сърбаме ...а ние феновете страдаме най много... Честито на Лудогорец !...

Що ти трябваше да го пишеш това бре, сега вече не ми е кеф и да гнявя уефскарите! То не че едно птиче пролет прави, но ти ме секна кофти :)

ФК "ЛЕВСКИ" загуби титлата единствено заради арогантността на Батков, Боримиров, оня с "къдравата" коса, дето дойде от Локомотив и неврастеника треньор!

Поздравявам Борат Баткоф с тва парче link

не мога да скрия радоста от това че левски изпусна титлата, но в това нагласено парвенство нз, да се радвам ли или да плача *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма по-жалък отбор от уефски - купиха им цялото първенство и им оставиха само двата финала - разбира се се издъниха и там ! Защото на герена футбор никога не се е играло - всичките им титли са с уредени мачове, купени съдии и рамо от БФС или политици ! След като заслужиха прозвището Евроидиоти - заслужават и БГ идиоти ! Няма по-нещастен отбор от геренските цървули !

Има - централния склад за картофи и арпаджик. Неграмотно свинчуго, как е времето там долу?

Питай Баждеков как е там долу. Как се чустваш с дубъла?

всичко беше балшой театър

Никой не им е виновен на Левски и ЦСКА.И двата отбора страдат от некадърно ръководство.Хайде сменяйте си треньорите пак грандове нещастни.А Батков и Борисов нека да ви разкрасяват отборите.

Да,така повече не бива-да се говори нагло и неинформирано-да Разград е малък,но стар,римски град.Стадионът му е най-модерният в България и е по-голям от този на БАТЕ БОРИСОВ,които не само посрешнаха ,но и биха Байерн.На всеки мач има по 2-3 хиляди посетители,най-малко,в публиката има и много майки с деца,няма дебили и наркотици,има контрол и чистота.В града има два хотела,единият е на 17 етажа и може да побере 10 автобуса фенове.Самият Разград ,без да е идилия,е тихо,озеленено място,практически без бездомни кучета,клошари и наркомани.Честито на РАЗГРАД и на цялата област!

Ти тур.обиколка на Разград ли правиш Не смятам да ти идвам на гости.Само не знам като секнат парите на братята Домусчиеви кво ще правите .Лудогорец чака ви щампионска лига леле мале пак излагации

Интерестно Стоичков дали ще си подаде оставката или ще го изгонят?!

Хей ги купи хей ги две те отново не са в нашите ръце...Честита шампионска титла на Лудогорец.

jingiby

След като "грандовете" Левски и ЦСКА са "гола вода" догодина можем да очакваме примерно "Берое" да стане шампион.

Говедарите не са шампиони, йе, йе,йе !!!

Bravo !!!

Радвам се, но пък, от друга страна, това смешно Делиорманско отборче става шампион пред - съвсем точно преброих на телевизора - точно 11 привърженици??? Въобще, за какъв шампион става дума в малкото градче, без история, без традиции, без публика (по 200-300 души на мач не е сериозно), и стадионче за 2-3 хиляди души. Какъв мач ще имат с Европейски отбор, ако, не дай си Боже, им се падне примерно Милан, или Аякс... Ами, къде ще седнат 20 хиляди чужди фенове на малкото стадионче? В малкото градче няма дори хотел да ги настанят. Абе, смешнаработа, БФС трябва да спре тази порнография, да се купуват отбори и титли по села и мижави градове. Но иначе, добре, че шампиони не са говедата от обора на Герена.

История се гради, а в случая от нулата ;) Честито и добре че има раздвижване по отношение на шампионите, че едни и същи взеха да писват

Смешен ти си! Даже ужасно смешен, направо жалък!

А, бе бастун, не си ли чувал, че не феновете ритат топката, а играчите?!

moket1

Еми дай щото база има само в София и само софийски отбори да печелят. Привърженик съм на столичен отбор, но горенаписаното е смехория. Идват на "Васил Левски", отиват в Ловеч, Бургас, кеф ти хотели. Мнението малко е като стария чл. 1 от Конституцията, управлява само и единствено БКП, та и тук така - шампиона може само да е от София.

Браво на Левски. Браво на младите момчета, на Везелов и на чужденците дето плачат за Левски. Най много браво на публиката. Няма шампионска титла но има един велик Левски, а Славия винаги ще бъде проститутка, от време оно.