Наско Сираков се завърна в ”Левски”

Наско Сираков бе назначен днес за спортно–технически директор на "Левски", след решение на собственика на клуба Тодор Батков.

Обратно в новината

Коментари - Наско Сираков се завърна в ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те тоо пак е свършил парите.Който бутне играе, който не не играе.Насо мангито пак е в далаверата.

С един-два трансферни удара в Рубин-Казан, могат да купят Пеле и Марадона и за юбилея да газят наред на кабриото:)))

Честита Б група.

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ЧУДЯ БЪЛГАРИНА ИМАЛИ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО? НЯМАААА.ДРУГАРЯ ОТ Д. С. И ТОЗИ МАФИОТ ПАК СА ЗАЕДНО.ЕТО ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.ВИВА ИТАЛИЯ.06.09.НАБЛИЖАВА.ТОГАВА ЩЕ ДОЙДЕ КРАХА НА БГ-ФУТБОЛА.

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Пак ли си ти, бе user? Пиши нещо по-различно, че това се изтърка.

Пак той, да. Снова. Again. Какво да прави - user-щина, не може да го удържи...

Комплексарщината и злобата край нямат. Освен това, познанията ти по история май само до комунистите стигат - щом приравняваш Левски с вече наистина изкуствено създадения ЦСКА - точно във визирания от теб период. Също така с написаното обиждаш собствения си червен клуб, който има отрицателен общ баланс с Левски. Престави си колко са слаби ЦСКА, щом имат отрицателен баланс от Левски, които "само си купували мачовете". Когато погледнете собствената си кочина и престанете да се занимавате с други клубове, тогава ще можете да мръднете малко по-напред от 3-4 място, където даже и не заслужавахте да сте този сезон, ако, разбира се, не фалирате и не се пренесете в долните групи. Бъдете здрави и гледайте себе си!

Няма да е директор, назначават го да събира калъфките ! Успокойте се !

Не ! Назначават го, да подобри рекорда 17:1 и в другия турнир :)))))))

Толкова се радвах че преди време изгониха Наско... Толкова добри треньори изгони и буквално съсипа отбора. Сега пак го връщат... Българския футбол няма и скоро няма да има докато се уреждат мачове и хора като Наско са толерирани.

Защо? Защото изведе Левски на четвъртфинал в ЛЕ или защото вкара Левски в ШЛ или защото Левски при него спечели 4 титли? Кои добри треньори изгони Наско? Че той беше изгонен със Стоилов, а Стоилов беше треньора с четвъртфинал в ЛЕ и ШЛ с Левски. Много обичам свине да се правят на загрижени за Левски.

Евроидиотите станаха такива и на местна почва през 2013! Много им отива! Или както се казва - Първо в Европа, после в България, а по-късно и на други места. Само Славия!!!

Не очаквай комплексиран от отбора си чорбар да бъде обективен. Затова, не се впрягай на минусите. :) Всички да са живи и здрави и всеки да си гледа отборчето, че иначе много енергия хабите да плюете другите, пък вашето отборче все в калта си стои - няма кой да го изтегли от заетост по плюене на другите.

ти футбол глрдал ли си

А ти на училище ходил ли си, неграмотнико?!

Наско купи ФИФА, УЕФА, Киево, Олимпик, дори на Челси, на оня бедняк Абрамович, бутна, че да пуснат един гол на Левски да не е капо. Колко пари наля на кой ли не, да стигне Левски четвърт финал за УЕФА. Спрете с грухтенето, свинки, ясно е, че умирате от страх, Наско се връща в Левски, хегемонията започва отново, а вие...започвате от В група с оранжав екип.

Колега, те не умират - вече умряха. Мир на боклука им.

Сега вече минимум на финал в лига Европа!.. Дали?...Тия двамата с Батков се скъсаха да се плюят няколко години,сега Левски ще възраждат...Да,ама-не!

Скапани злобари, можете ли да млъкнете за малко! Ще се пръснете! А на Наско Сираков, честито! Да е жив и здрав! Това отдавна трябваше да се случи! Поздравления! !Само Левски!

Защо упрекваш хората, след като говорят истината ?! Кой злобее, след като този субект бе 3 или 4 пъти в ръководството на клуба и всички помним неговите изцепки: далавери, пари под масата, черно тото, уговорени срещи. От къде мислиш има тези милиози на палати/дворци в Бояна ??! Май просто си един глупак ! Като футболист Сираков бе емблема, но като човек е едно корумпирано нищожество !

Глупакът си ти, драги! Ами поинтересувай се и може би ще разбереш откъде са му парите! То за това не трябва много акъл, стига да имаш такъв!

УЖАС !!! Наско Сираков купуваше почти всички срещи през предният му престой в клуба !?!? Отново бандитски ще се действа... Върнете името на Апостола-СТИГА МАФИЯ И ДАЛАВЕРИ !!!

Купиха всички, за да стигнат и до четвъртфинал в ЛЕ?! Вие сте болни мозъци, но преди всичко озлобени, че се намирате в собствената си помия и не ви се поглежда окаляното (окаяното) отборче, та по-добре да се занимавате с другите. Отрицателният Ви баланс с Левски е другият Ви комплекс и не разбирате, че обиждате себе си, когато обяснявате, че Левски само си купуват мачовете. Че как бият ЦСКА тогава бе, мозъци болни, злобни и комплексирани?! Да сте живи и здрави, но малко се осъзнайте, какви ги "плещите".

Разбира се че ще помогне Наско. Ако трябва и мачове ще купи.

С какво ще ги купи. С трици? Свинете от покупки са вленали много вътре, че чак към фалит вървят, след като преди това удавиха Ботев и Пирин и едва се спаси Черноморец. Българският футбол ще тръгне нагоре като изчезне ЦСКА.

Умен мъж,но без никакъв морал. Винаги е решавал мачове извън терена и ще продължи. Че ще продължи да краде и от Левски също е вън от съмнение. А с Перуката ще забъркат и България в комбинациите си. Жалко за БГ футбола - вместо да се изчиства от старите муцуни и навици, той ги реанимира.

Бедния Левски уредил 14 срещи в ЛЕ и стигнал до четвъртфинал и влезнал после в ШЛ. Това само пълен идиот и свиня може да го твърди.

Тая лисича усмивка, изразена в хилядарки , доста ще рече ! Илиянчето ще се подмокри от кеф - единственият, който може да спазари Левски , вече е в действие !

яАКОоооо :)))

НАСЕ И ТИ И ИЛЯНКА НЕ СТАВАТЕ ЗА РАКОВОДИТЕЛИ ТИ СИ САМО ЗА ПАСТИР А ТЯ ЗА МИЯЧКА

А ти за първи клас момче ! Елементарни познания нямаш.

Другите отбори само ще стоят и ще гледат ! Стари мастии-нов бардак !

ОЩЕ ЕДИН ДАЛАВЕРАДЖИЯ СЕ ВЪРНА ,АЗ СИ ВЪОБРАЗЯВАХ ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ЧИСТИМ ОТ ТАКИВА ХОРА . ГОРКИЯТ НИ ФУТБОЛ

Това е краят на Левски. С какво този шарлатанин Сираков ще помогне ?С безконечните му далавери,интриги или слънчеви очила.Батков изложи се НЕПОПРАВИМО и непростимо.