Наско Сираков: Ще променя мисленето на играчите

"Много неща искам да променя в клуба, ще променя коренно начина на мислене на играчите и отбора", обяви новият спортно-технически директор на "Левски" Наско Сираков на първата си пресконференция след завръщането в тима.

Обратно в новината

Коментари - Наско Сираков: Ще променя мисленето на играчите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано дано ама надали.... Нали си го знаете Наско - ще подкара пак далаверките, ще пооткрадне някой лев и пак старата история.... Пък на тръгване ще си покаже и задника на феновете както и преди го е правил. Сигурно го е позакъсал финансово та драпа толкова да се върне в Левски. Щото нали сериозна драма имаше като напусна предния път......

Наско, Наско всичко можеш да промениш- материалната база, финансите,рекламата, екипировката и личните автомобили, само мисленето не се променя сега и веднага. Затова американците са измислили системата "Тоягата и моркова" Дръж здраво тоягата!!! и господ да ти е на помощ.

Само моркова не разбрахме къде трябва да си го сложи...

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Стига си писал едно и също, бе! Напъни си мозъка да измислиш нещо друго! Или толкова си можеш?

Точно след две загуби на Левски, и Сираков е пътник заедно с Митов. Дано да не се случи ... но стане ли факт, Батков ще ги изрита като кучета ...

Правилно.Направи ги всичките крадци и измекяри,като себе си..

От Наско нататък, футболистите ще мислят като математеце, или философи или ....

Ще МИСЛЯТ КАТО ЖЕНА МУ.

Тоя се взе за ,,светило" в медицината. Ще променя мисленето.Един цървул от село ,които окраде всичко около него включително и Батков ,промени си фейса,но нрава да гепи -не. За кратко време Левски ще изпадне,за жалост заради този лицемер и огромната грешка на Батков.

ти не си добре мой,и си се писал с името на светилото ГУНДИ,не те ли е срам бе!Сираков беше в отбора на левски когато играеха най-силните си мачове,когато имаше тръпка като гледаш да играе Левски,много знаеш ти въобще за какво говоря.Мястото на Сираков е в Левски!!!.Давай,Насе,давай адаш!!!.

Приятелю варна,със светилото Гунди лично се познавах,С. Костов,Ж. Соколов.На фона на тези имена този селски шарлатанин и ловец е бледа сянка на ,,футболист" Не прибързвай с заключенията си.

този нагъл простак ще досъсипе левски. жалко, че от 20 години се въртят едни и същи тъпи и нахални муцуни както в българския футбол, така и в политиката.

pompai

Кви играчи ? България гледа Григор и не само.Ваз кой ви гледа и какво тренирате че не ви знам?

pompai

До там я докарахте, че да гледаме тенис и волейбол които са по добри от футбола:)))))))

Защото във волейбола и тениса играят истински спортисти, а във футбола - кухи лейки и натокани гимнастички. На един му направили последна мода прическа, друг бил на маникюр... егати и женките.

Гадна работа.Помня ги мачовете и титлите с Наско Сираков-купени съдии,продадени мачове,купени играчи,договорки със СИК (Славия) и ВИС (Коце Маца -Беласица и Локомотив Пд).Колко време Наско Сираков беше опозиционер,плаяаше по 20 лв на наркоманчета да пишат по стените-Сираков в Левски и плюеше по отбора и Батков.Беше безработен смешник,видя че няма пари и миналата седмица даже жена му му търсеше работа-Вика Наско е за Левски.Ех,накрая го взеха и сега ще си почне пак гадните игри-комисионни,купуване на мачове и т.н.Бай Ганьо не е прост и може и да е замислил нещо гадно на Сираков,аз на това се надявам,с такива като Сираков футбол няма да има.

Айде на сафари.

За глигани.

На какво ще ги научиш на покер и други комарджийски игри-какъв футболист такъв и учител?

Това са добри намерения,но надали ще се осъществят!Текучеството в Левски е голямо и докато им промени мисленето,или ще го изгонят,или ще го продадат.Пък и на чернокожите футболисти,не зная как ще им въздейства!

НАЛИ ПЛЮЕЩЕ? И ПСУВАШЕ НАСТОЯЩОТО РЪКОВ. ,А СЕГА ЛИЖЕЖ ТОВА, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ЕДИН НЕНУЖНИК ОТ ХАСДКОВО

Абе,юнак ти ходил ли си на училище. То бива неграмотници,ама чак пък толкова.УЖАС.

НА УЧИЛИЩЕ НЕ СЪМ ХОДИЛ И ТОВА СИ ЛИЧИ, НО ТИ, ЧЕ СИ ЕДИН БОКЛУК ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ, СЪЩО СИ ЛИЧИ

Глупости - футболисти от герена и мислене - абсурд ! Просто ще започне да урежда мачовете им, както го правеше преди, ще назначават правилните съдии и няма да има санкции срещу тях после ! Досега уефски няма нито една титла спечелена с футбол - как така изведнъж ще се промени ? Абсурд - купувайте си титлите и това е - друго не можете !

А ЦСКА умре, але, але. Мир на боклука му.