Меси е превел доброволно €10 млн. на данъчните

Аржентинският футболист Лионел Меси е направил доброволен превод в размер на 10 милиона евро на сметката на данъчните служби в Испания, за да свалят от него обвинението за неплащане на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Меси е превел доброволно €10 млн. на данъчните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали беше невинен, що така изведнъж 10 млн.Аман пт мишоци лакоми за пари, само че за разлика от тука в БГ там ги ловят за топите и няма къде да ходят.

Бай ганьовците взеха да пърдят нещо. Какво става, когато в бг някоя звизда не си е платила данъците, НИЩО, справка бай ви стопичков какво изплямпа за бг тогава, казаха му плати си данъците (които бяха 5 лв в сравнение с меси), той вика бг нищо не ми е дала. Даже и синя лампа му дадоха, че тъпунгера трудно шофира със светофари. А откога чалгиите в бг плащат данъци, от има няма две години, примерите са много. Факта, че световно-известна звезда е обвинена по този начин, факта че е съдействал за такава огромна сума говори много и за страната и за футболиста.

може и да е, може и счетоводната му агенция да го е подвела. човека си каза, че ще съдейства, и го прави.

Тоя бил скромен и земен човек, а Роналдо бил надувалка. Да ви имам идола крадлив. Ама това си е нормално за масата българи. Те си падат по гепача, а не по играча.

Абе вие с пари ли ще ме плашите ??? Ето ви празен чек,пишете колкото си искате :))) Е, поне вдигнаха пушилка хората. Ние в БГ и това не можем.

Няма, няма. Превел, непревел, да си стяга сака и да го карат в пандиза.

Колко пък да е доброволно?!

доброволно е... иначе трябва да ги превежда от затвора

4 ли ? На ви 10 милиона :D кво го бърка?