”Лудогорец” отстъпи на ”Слован” в злощастен мач

"Проклятието" над "Лудогорец" в евротурнирите продължава да тегне с пълна сила и българският шампион отново загуби злощастно.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” отстъпи на ”Слован” в злощастен мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е като купуват в България. Те просто не са шампиони.

Стига сте писали глупости, бе! И Баер загуби от Манчестър Юн при това Финал с два гола в последните секунди на мача. Това означава ли че Баер са селяни и са купували мачове? Тове е футбол и се случват какви ли не случки.

Руиз

Добре е 1:2. Слован е опитен отбор. Ще видим втория мач. Да не подценяваме Слован и мачът в Разград е труден, непредсказуем.

0-1 , човек повече 8-10мин.до края на мача. г-н Петев като фен бих накарал футболистите да атакуват да стрелят от дистанция не да ги връщам в защита и да пазя резултата. Ти за мен си некадърен треньор. Очаквам да те уволнят веднага.

Жалко,че вратаря се справяше повече от отлично,особено на първата дуспа,но явно и той проспа удар от халите да влезе във вратата и дуспата по средата на вратата,но целият отбор като цяло игра слабо.

Поредно доказателство за това, че нашите отборчета - независимо дали са от София, Стара Загора, Разград, Долно Съхране или Алфатар, са отборчета за местно ползване - каквото качеството на държавата, такова качеството и на футбола...

"Проклятието" над "Лудогорец" в евротурнирите .. " ... Не е проклятието на евротурнирите, а проклятието на купените мачове и респективно 2 титли!

Гледах ги. Пълни нещастници. Да водиш с 1:0, да си с човек повче и да си смачкал психически противника ... а да загубиш по този жалък начин. Нещастници ! Натиснете малко, дръжте топката, можехте да вкарате още поне 2 лесни гола. Те бяха нокдаун. Нещастници !!!

Не само Динамо! Ами с Левски за шампионата,Берое за суперкупата! Това е стил на Петев. Шубето е голям страх!

Стига сте плюли! Лудогорец играха тактически правилно до момента,когато И.Петев не реши ,че в края трябва да приемат играта в своята половина.Груба грешка! С човек повече и психическо превъзходство трябваше да им набутат още 2 гола.Изводът:Петев толкова може щом не се е поучил от грешките си с Динамо Загреб.

А защо се държи за ......... , толкова ли е смешно. Патрона надали ще уреди всичко.

Как да не е смешно , да си драпаш........., когато друг плаща за футбол и не плаща за свършена работа.

появиха се още евроидиоти- конкуренция на левски.

Цървули.

великите делиормански селяни си мислят че в Европа е като в България- всичко се купува и продава..Слован ще ги размажат и в България..

pompai

1-те са ясни, гола вода.

pompai

Дано 4-я и 7-я ни отсрамят.

pompai

На купено и продажно първенство кво ме заблуждавате............

Сега вярно, че е спортна новина....НО опитайте се да пишете поне малко грамотно. В изречението " Въпреки че всичко бе" преди ЧЕ обикновено има запетая.... какви ги събирате да пишат не знам....

А може би ти си неграмотния тук а ?Знаеш ли за седемтях случая ,при които пред "че" няма запетая?Един от тях е "въпреки че" и запетаята трябва да е преди "въпреки",но тъй като е в началото на изречението - няма запетая!!!

Наистина си тъп като Тони Стораро, че и акъл взел да дава - "седемтях" в коя провинция точно се употребява?

Успех на Лудогорец в реванша , успех на Берое срещу чифутите и успех и на Ботевь срещу резаците! Да живее България

Не отстъпи, а продаде..

не продаде!!! до сега беше копувало!