Хаас спря Григор Димитров във Вашингтон (снимки)

Григор Димитров загуби от германеца Томи Хаас с 0-2 на четвъртфиналите от турнира по тенис на изкуствена настилка във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Хаас спря Григор Димитров във Вашингтон (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се научи да печели точно такива мачове, ще направи и големия пробив нагоре. Инъче - поздравления за играта и успех!

Мача беше много оспорван и Хаас спечели най-вече заради големия опит,който има. Германеца играе професионален тенис когато Григор още е ходил прав под масата. Има какво още да учи нашето момче от големите тенисисти. Но играта му снощи много ми хареса и имам очаквания за доста добро представяне на следващите два мастърс турнира и на откритото първенство на САЩ.

"Само на 35г", но на 12 място,в ранглистата сигурно и с изключителни " методи и средства" за възстановяване. Да е жив и здрав Григор, без контузии сигурно ще продължи да ни радва, просто трябва да сме търпеливи и да му вярваме.

Не знам защо всички искат невъзможното. На Гришо такива са му възможностите и точка. Състезател за четвъртфинали и тук там за някой полуфинал. Къде е драмата?

Е, ние не го мразим за това че е загубил - просто искаме повече!

тоя турнир е минало- точките са добри, но можеше и повече. федерер и надал сега лекуват и може да има разместване на пластовете- време е за гришо да се прояви още по-добре.

толкова може - Хаас е САМО на 35 ,ама има и ХЪС и ХАРАКТЕР.......

А ти не ставаш и за чеп за зеле. Тайбрековете са рулетка, нашият е отстъпил с малко и това е. А ти какво направи и в какво се изяви? Мятане на ла*на?